Alzheimer Derneği Konya Şubesinden kermes

​​​​​​​Alzheimer Derneği Konya şubesi tarafından geliri Alzheimer hastalarının tedavi ve ihtiyaçlarında karşılanmak üzere Karatay Aziziye Kültür merkezinde kermes düzenlendi.

Alzheimer Derneği Konya Şubesinden kermes
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kermese Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca Alzheimer Derneği Konya şubesi onursal başkanı Mehmet Ali Atiker ve hayırseverler katıldı.

Karatay Aziziye Kültür Merkezi 3 gün boyunca Alzheimer Derneği Konya şubesi tarafından geliri Alzheimer hastalarının tedavi ve ihtiyaçlarında karşılanmak üzere kermes düzenlendi. Konya’da ilkkez düzenlenen kermeste vatandaşların göz eskisi eşyaları satışa sunuldu. Büyük ilginin olduğu kermese Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca Alzheimer Derneği Konya şubesi onursal başkanı Mehmet Ali Atiker ve hayırseverler katıldı. Dün açılan ve yarın akşam saat 18:00’a kadar devam edecek kermese tüm Konyalıları davet eden  Alzheimer Derneği Konya şubesi onursal başkanı Mehmet Ali Atiker, ‘Böylesi güzel bir amaca hizmet eden kermesimize tüm Konyalıları davet ediyoruz. İnşallah ilkgün büyük ilgi gören kermesimize vatandaşlarımız son günde ilgilerini eksik etmez’dedi

İmkanı olanların göz eskilerini, bütçesi dar olan dostlara iletmek, derneğimize de yardım sağlamak amacıyla Konya da ilk defa yaptığımız ikinci el kermesimize siz hemşirelerimizi bekleriz.

Bakmadan Geçme