Amatör Futbol Ligleri başlıyor

Uzun bir aradan sonra Konya'da amatör küme lig maçları başlıyor. Bu konuda Eğitim Sekreteri İbrahim Karabacak şu açıklamayı yaptı:

Amatör Futbol Ligleri başlıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Uzun bir aradan sonra Konya’da amatör küme lig maçları başlıyor. Bu konuda Eğitim Sekreteri İbrahim Karabacak şu açıklamayı yaptı:

“Konya Amatör Küme 2021-2022 Futbol Sezonu, Süper Grup ve U16 Ligi kura çekimleri ve istişare toplantısı federasyonumuzda gerçekleşti.

Federasyon Genel Sekreterimiz M.Ali Çakar, Futbol İl Temsilcimiz Tahir Taşyüz ve yönetim kurulu üyelerimizin katıldığı toplantı ile karşılıklı görüş alışverişi, istişaresi, kura çekimi ve ilk hafta maçları belirlendi.

Kulüplerimizin katılımı ile gerçekleşen kura çekiminde U16 Ligi; A, B, C grupları 7’li D grubu 8’li olmak üzere ilçelerden 9, merkezden 20 olmak üzere toplam 29 kulübümüzün katılımı ile 23-24 Ekim tarihlerinde başlayacak.

Yine 06-07 Kasım tarihlerinde başlayacak Süper Grup büyükler kategorisi ise 7’li A ve B grubu olmak üzere toplam 14 kulübümüzün katılımı ile oynanacak. Buna göre gruplar ve ilk hafta maçları şu şekilde oluştu. A Grubu: Ilgın Belediyespor-Cihanbeyli Belediyespor, Ömeranlıspor-Öntur Havzanspor, Anadolu Kartalspor-Kulu Belediyespor ve ilk haftayı Saiteli Kadınhanı Belediyespor bay geçirecek. B Grubu: Huğluspor-Karapınar Belediyespor, Bozkır Gençlerbirliği-Meram Kara Kartallar, Ereğli Anadoluspor-Seydişehir Belediyespor ve ilk haftayı Akören Kültürspor bay geçirecek.

Yeni amatör futbol sezonunun tüm amatör spor ailemize hayırlı olması dileğimizle, tüm kulüplerimize centilmence maçlar eşliğinde başarılar dileriz. “ (SPOR SERVİSİ)

Bakmadan Geçme