Anadolu Kartalında hedef 5 puan

Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 Futbol Sezonunda son 3 haftaya girilirken Konyaspor kalan maçlardan en az 5 puan toplamayı hedefliyor.

Süper Lig’in 36. haftasında 30 Mayıs Salı günü saat 20.00’de Demir Grup Sivasspor’a konuk olacak Anadolu Kartalını son derece zorlu bir maç bekliyor. Kalan 3 haftaya girilirken düşme korkusunu yakından hisseden Rıza Çalımbay’ın ekibi, Konyaspor maçına sahaya mutlak 3 puan için çıkacak. Mücadeleyi kazanarak çıkışını devam ettirmek isteyen yeşil-beyazlılarda en kötü ihtimal beraberlikle sahadan ayrılmak olacak.

Arabam.com Konyaspor, Demir Grup Sivasspor maçının ardından sahasında VavaCars Fatih Karagümrük’ü ağırlayacak. Anadolu Kartalı, sahasında seyircisi önündeki karşılaşmaya mutlak 3 puan hedefiyle çıkacak. Konyaspor, 2023-2024 Futbol Sezonuna Beşiktaş’la İstanbul’da oynayacağı maçla nokta koyacak. Yeşil-beyazlıların bu mücadeledeki hedefi de en az 1 puan olacak. 49 puanla 7. Konyaspor’da kalan 3 haftadaki hedef en az 5 puan alarak ligi minimum 54 puanla kapatmak olacak.

Bakmadan Geçme