Anadolu Kuruyemiş Manav hizmete açıldı

Konya'da sektörünün lider firmaları arasında yer alan Anadolu Kuruyemiş tarafından Anadolu Kuruyemiş Manav Yazır Mahallesi Elmalı Hamdi Caddesi'nde hizmete açtı

Anadolu Kuruyemiş Manav hizmete açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Anadolu Kuruyemiş Manav dualarla açıldı

Konya’da sektörünün lider firmaları arasında yer alan Anadolu Kuruyemiş, Yazır Mahallesi Elmalı Hamdi Caddesi’nde yeni işletmesi Anadolu Kuruyemiş Manav’ı vatandaşların hizmetine açtı. Düzenlenen açılışa Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, MHP MYK Üyesi Doç. Dr. Özer Karakayacı, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, MHP Selçuklu İlçe Başkanı Kemal Dığrak, MHP Karatay İlçe Başkanı Sebahattin Küçükdoğru, MHP Meram İlçe Başkanı Mahmut Yaman ile çok sayıda davetli ve mahalle halkı katıldı.

‘AMACIMIZ 65 YILLIK TECRÜBEYİ DAHA İLERİYE TAŞIMAK’

1957 yılından bu yana sektörde hizmet ettiklerini ifade eden Anadolu Kuruyemiş Sahibi Ömer Karapınar, “Bizler Anadolu Kuruyemiş olarak 1957 yılından bu yana sektörde hizmet eden atamızdan dedemizden devir aldığımız işletmemizi 65 yıllık tecrübeyle daha ileri taşıma maçındayız. Uzun yıllar sektörümüzde toptan ve perakende satışlarla işimizi sürdürmekteyiz. Şimdiden çağın gereklerine ayak uydurarak yeni şubemizde yeni konseptimizle Konyalı hemşerilerimize hizmet etmenin gururunu yaşayacağız inşallah. Yeni şubemizin hem işletmemiş Anadolu Kuruyemiş ailesine hem de Konya’mıza hayırlı olmasını diler, işletmemizi şereflendirdiğiniz için hepinize tekrar teşekkürlerimi sunarım” ifadelerini kullandı. MHP MYK Üyesi Doç. Dr. Özer Karakayacı ve MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan da işletmenin hayırlı olmasını dileyerek Anadolu Kuruyemiş ailesine çalışmalarında başarılar diledi.

Bakmadan Geçme