• Haberler
  • Spor
  • ANALİZ! Aleksandru Cicaldau, Pozuelo'nun boşluğunu doldurabilecek mi?

ANALİZ! Aleksandru Cicaldau, Pozuelo'nun boşluğunu doldurabilecek mi?

Galatasaray'ın Rumen 10 numarası Aleksandru Cicaldau'nun Konyaspor'a transfer olması sonucu yeşil beyazlı tarftarlar Cicaldau'nun, Alejandro Pozuelo'nun boşluğunu doldurup dolduramayacağını merak ediyor. Peki Cicaldau, Pozuelo'nun boşluğunu doldurabilir mi? İşte cevabı…

ANALİZ! Aleksandru Cicaldau, Pozuelo'nun boşluğunu doldurabilecek mi?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KONYASPOR HABERLERİ: Konyaspor’da yarım sezonda gösterdiği performansla yeşil beyazlı taraftarların beğenisini kazanan Alejandro Pozuelo, daha çok tipik bir 10 numara görünümündeydi. Cicaldau’ya kıyasla daha pasör bir 10 numara olan Pozuelo, Takım içerisinde oyunun yönlendirmesini yapabilen, lider özelliğine sahipti.

PEKİ CİCALDAU’NUN ARTILARI NELER ?
Pozuelo’ya kıyasla daha çok diripling yapabilen Cicaldau, zaman zaman 10 numara mevkisini terk ederek kanatlara açılmayı tercih ediyor. Bu özellikleri sayesinde zaman zaman kaleye kanatlardan sürdüğü toplarla ceza sahası dışından şut atmayı deniyor.  Pozuelo kadar pasör bir 10 numara olmayan Cicaldau daha diriplinge yatkın ve geçiş oyununu daha iyi oynayabilen ve oynatabilen bir 10 numara görünümünde. Ceza sahası içine yaptığı koşularla sık sık gol aramasıda,  Cicaldau’yu Pozuelo’dan ayıran bir başka özellik olarak karşımıza çıkıyor. 

İki farklı 10 numrayı kıyasladığımızda Konyaspor'un bu sezon daha farklı bir sistem ile mücadele edeceğini anlıyoruz. Cicaldau, Konyaspor'un değişen oyun anlayışıyla birlikte Pozuelo'nun eksikliğini hissetirmeyecektir. 

KONYASPOR HABERLERİ - KONYASPOR TRANSFER HABERLERİ

Bakmadan Geçme