ANALİZ! İşte Konyaspor'un anlaşmaya vardığı Paul Bernardoni'nin öne çıkan yönleri

Konyaspor'un başarılı kalecisi İbrahim Şehiç'in Arabistan ekiplerinden Al Khaleej'e transfer olması sonucu gündeme gelen Paul Bernardoni kimdir, nasıl bir kaleci, öne çıkan özellikleri neler?...

ANALİZ! İşte Konyaspor'un anlaşmaya vardığı Paul Bernardoni'nin öne çıkan yönleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KONYASPOR HABERLERİ: Avrupa'nın ünlü spor gazetesi L'Équipe, Konyaspor'un Angers’ta forma giyen 26 yaşındaki kaleci Paul Bernardoni ile anlaştığını ve 2 yıllık kontrat yapılacağını okuyucularına duyurmuştu. 

Yeşil beyazlı taraftarlar, dış basında yer alan haberler sonucu Paul Bernardoni’nin nasıl bir kaleci olduğunu merak ediyor. İşte Paul Bernardoni'nin analizi…

Sıçrama kabiliyeti, refleksleri ve top çelme becerisi ile ön plana çıkan Paul Bernardoni, bu özellikleri sayesinde 7.5 milyon Euro’ya Angers’a transfer olmuştu. Top çelme becerisine kıyasla topu yakalama becerisinin ise çok kötü olduğu görülüyor.

Fransa liginde gösterdiği performanslarda dikkat çeken bir diğer özellik ise oyuncunun çok Kontrpiyede kalması.Ters hamleler yapması sonucu daha çok ayaklarını kullanmak zorunda kalan Bernardoni’nin bu özelliği onu dezavantajlı kılıyor.  

Özellikle yan toplarda yediği gollerle Fransa’da çok eleştirilen Bernardoni, yan toplardaki çıkışları ile tarftarları zaman zaman tedirgin edecek. 


Kontrpiye: (kalecinin  ters tarafta kalması  veya terse hamle yapması)  

KONYASPOR HABERLERİ - KONYASPOR TRANSFER HABERLERİ

Bakmadan Geçme