Andrea Pirlo, Fatih Karagümrük ile sözleşme mi yeniliyor ?

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden VavaCars Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, sözleşme durumu ve İtalya'ya geri dönüp dönmeyeceği ile ilgili La Gazzetta dello Sport'a açıklamalarda bulundu.

Andrea Pirlo, Fatih Karagümrük ile sözleşme mi yeniliyor ?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye'de evinde gibi hissettiğini belirten ve Fatih Karagümrük klubünün kendisine yeni sözleşme teklif ettiğini açıklayan İtalyan teknik adam La Gazzetta dello Sport'a yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Yöneticiler bana sözleşme yenileme teklifinde bulundular ama bunu sezon sonunda konuşmanın daha iyi olacağını söyledim. Doğru yerde, uygun programlarla gelişmeyi çok önemsiyorum" 

Daha önce  formasını giydiği ve teknik direktörlük yaptığı Juventus ile olan ilişkisine değinen  ve Andrea Pirlo, "Juventus ile ilişkimiz çok iyi. Andrea Agnelli ile konuşma fırsatım oldu. Karşılıklı saygı devam ediyor" şeklinde konuştu.

Juventus’un kendisine ikinci şansı vermesi halinde geri dönmeyi düşündüğünü vurgulayan Pirlo, ”Eğer Juventus gibi üst düzey bir kulüp seni ararsa gidersin" ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme