Angı: Türkiye güçlü bir şekilde yoluna devam edecek

Oy kullanma işlemi sonucu açıklamalarda bulunan AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Türkiye'nin 21 yılda önemli mesafeler aldığını vurgulayarak, 'Akşam sandıklar açıldığında beklentimiz Türkiye'nin güçlü bir şekilde yoluna devam etmesidir' dedi.

Angı: Türkiye güçlü bir şekilde yoluna devam edecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimi için oyunu kullandı. Meram Niyaz Usta İlkokulu 2202 Nolu sandıkta oy kullanma işlemini gerçekleştiren Başkan Angı, daha sonra diğer sandıkları ziyaret ederek görevlilere kolaylıklar diledi. 
Seçim sonuçlarının ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini dileyen AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, “Vatandaşlık görevimizi yaptık.  Hem Cumhurbaşkanımıza hem de milletvekillerimize oylarımızı vermiş olduk. Tüm adaylarımıza başarılar diliyorum” dedi.

‘ÖNEMLİ MESAFELER ALDIK’
Türkiye’nin 21 yılda önemli mesafeler aldığını vurgulayan Başkan Angı, “Dolayısıyla bu seçimler de tüm dünyaca dikkatle izleniyor. Türkiye güçlü bir şekilde yoluna devam mı edecek yoksa farklı bir tercihle geleceği belirsiz bir sürece mi girecek… Bugün bu sandıklarda bunun sonucunu göreceğiz. Akşam sandıklar açıldığında beklentimiz Türkiye’nin güçlü bir şekilde yoluna devam etmesidir. Seçimlerde emeği geçen Yüksek Seçim Kurulu’ndan sandık kurullarına kadar güvenliği sağlayan emniyet güçlerimize ve emek veren herkese teşekkür ediyorum. Tüm partilere kolay gelsin diyor, seçimlerin hem şehrimize, hem ülkemize hem de aziz milletimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.
 

Bakmadan Geçme