• Haberler
  • Konya
  • Antalya'da yapılacak olan tanıtım Konya'da yapıldı

Antalya'da yapılacak olan tanıtım Konya'da yapıldı

Informa tarafından bu yıl Antalya Anfaş Fuar Merkezi'nde ilk kez gerçekleştirilecek olan Growmach, Traktör, Tarım Makineleri, Ekipmanları & Teknolojileri Fuarı Konya'da tanıtıldı

Informa tarafından bu yıl Antalya Anfaş Fuar Merkezi'nde 10 - 14 Ekim tarihlerinde ilk kez gerçekleştirilecek olan Growmach, Traktör, Tarım Makineleri, Ekipmanları & Teknolojileri Fuarı, tarım makinaları sektörünü ulusal ve uluslararası alıcılar ile bir araya getirecek.

Antalya'da yapılacak olan tanıtım Konya'da yapıldı

Fuarın tanıtımı için basın mensuplarıyla biraraya gelen Fuar Direktörü Engin Er, tarım sektöründe yıllardır geniş bir tecrübe, bilgi birikimi ve networke sahip olduklarını dile getirdi. Er, tarım makineleri ve ekipmanları konusunda kendilerine gelen yoğun taleplerle birlikte bu yıl ilk defa Growmach Fuarı'nı hayata geçireceklerini söyledi.

Antalya'da yapılacak olan tanıtım Konya'da yapıldı

Er, “Dünyanın en büyük örtü altı tarım sektörü fuarı Growtech'te son yıllarda az da olsa tarım makineleri firmalarına bölüm ayırdık. Bu alanda katılımcı olarak yer alan firmalar, Informa'nın iş yapış modelinden ve Growtech'in uluslararası ziyaretçi profilinden çok etkilendiler. Türk tarım makineleri sektörünün uluslararası pazarlara açılma potansiyeli ve istekleri ile de bizlere her geçen yıl artan bir şekilde ayrı bir uluslararası tarım makineleri fuarı yapmamız talebinde bulundular. Tarım makineleri sektörüne fuarcılık konusunda yeni bir heyecan ve firmalara işlerini geliştirmek, yeni pazarlar bulup ihracatlarını artırmaları için uluslararası bir fuar kazandıracağımız için çok mutluyuz" ifadelerini kullandı. Uluslararası özellik taşıyan Growmach'ın yeni ticari fırsatlar yaratmak için önemli bir platform olacağını ifade eden Er, "Informa olarak Türkiye'de uluslararası bir fuara daha imza atmanın gururunu yaşıyoruz. Tarım makinaları ve ekipmanları firmalarının Growmach'e yoğun ilgisi var ve alan satışları çok hızlı şekilde devam ediyor. Katılımcılarımız yeni pazarlara ulaşacak ve yeni satış bağlantılarına imza atarak cirolarını büyütme fırsatı bulacak. Growmach ile katılımcılarımızı Orta Doğu, Afrika, Balkanlar, Avrupa, Rusya & BDT ülkelerinden sektör profesyonelleri ile buluşturacağız." diye konuştu. 

Antalya'da yapılacak olan tanıtım Konya'da yapıldı

Bakmadan Geçme