• Haberler
  • Spor
  • Arabam.com Konyaspor: 2 - Yukatel Kayserispor: 2 Maç özeti

Arabam.com Konyaspor: 2 - Yukatel Kayserispor: 2 Maç özeti

Spor Toto Süper Lig 33. hafta maçında Konyaspor ile Kayserispor karşı karşıya geldi.

Arabam.com Konyaspor: 2 - Yukatel Kayserispor: 2 Maç özeti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İLK 11'LER

Konyaspor: Sehic, Ahmet, Uğurcan, Calvo, Guilherme, Soner, Bouchalakis, Mahir, Pozuelo, Moreno, Diouf.
Kayserispor: Cenk, Gökhan, Hosseini, Kolovetsios, Attamah, Kemen, Emrah, Cardoso, Mensah, Mane, Thiam.

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Arabam.com Konyaspor-Yukatel Kayserispor maçı 2-2 bitti. Mücadelenin ilk yarısından gol sesi çıkmadı ve devreye 0-0'lık skorla girildi. İkinci devrenin ilk 10 dakikasında ise tam 4 gol oldu.

Kayserispor, 46. Dakikada  Mensah'ın ara pasına hareketlenen Cardoso ile öne geçerken yanıt 48. dakikada Pozuelo'nun sağ köşe gönderinden kullandığı korner atışında Uğurcan'dan geldi. Dakikalar 53'ü gösterdiğinde sahneye yeniden Cardoso çıktı ve durum 2-1 oldu.

Son sözü ise 2 dakika sonra Soner söyledi. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Konyaspor ile Kayserispor 2-2 berabere kaldı. Bu sonuçla birlikte Kayserispor'un puanı 49, Konyaspor'un 46 oldu.

MAÇTAN DAKİKALAR 
Dakika 2 : Bernard Mensah ceza sahası içinde sol çaprazdan şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.
Dakika 16: Alejandro Pozuelo üst direğe takılıyor. Konyaspor için önemli bir fırsat kaçtı.
Dakika 17: Bu dakikada arabam.com Konyaspor takımı gole yaklaşıyor ancak ceza sahası içi sol çaprazından çekilen şut direğin az farkla uzağından auta gidiyor. Şutu çeken isim Alejandro Pozuelo
Dakika 26: Ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Bouchalakis’in şutuna kale önünde Soner dokundu ve topu ağlara gönderdi ancak gol ofsayt nedeniyle geçersiz sayıldı.
Dakika 28: Ceza sahası içinde penaltı noktası çevresinde Andreas Bouchalakis ofsayta yakalanıyor.
Dakika 30: Yukatel Kayserispor takımı bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına yaklaşıyor ancak ceza sahası içi sağ çaprazından Emrah Başsan tarafından çekilen şut defansın müdahalesiyle engelleniyor.
Dakika 37: Bu dakikada Yukatel Kayserispor takımı gole yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan çekilen şut çerçeveyi bulmuyor. Şutu çeken isim Emrah Başsan
Dakika 38: Arabam.com Konyaspor takımında Ahmet Oğuz, sarı kart görüyor.
Dakika 41: Yukatel Kayserispor takımında Gökhan Sazdağı, sarı kart görüyor.Dakika 46 : Miguel Cardoso Yukatel Kayserispor takımını öne geçiren golü atıyor. Bernard Mensah, gol pasını veren isim.
Dakika 48: Skora 1 - 1 eşitlik geldi. arabam.com Konyaspor, Uğurcan Yazğılı ile aradığı golü buldu Alejandro Pozuelo, gol pasını veren isim.
Dakika 52: GOL! Miguel Cardoso Yukatel Kayserispor takımını öne geçiren golü atıyor.
Dakika 55: GOL! Skora 2 - 2 eşitlik geldi. arabam.com Konyaspor, Soner Dikmen ile aradığı golü buldu. Golün asistini yapan isim Guilherme Sitya.
Dakika 58: Yukatel Kayserispor takımından Miguel Cardoso çektiği şut savunmaya çarpıyor ve top tehlikeli bölgeden uzaklaşıyor.
Dakika 67: Yukatel Kayserispor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Emrah Başsan çıkıyor ve yerine Ramazan Civelek oyuna giriyor.
Dakika 68 : Yukatel Kayserispor takımında oyuncu değişikliği; Bernard Mensah oyundan çıkarken Anthony Uzodimma oyuna giren isim.
Dakika 75: Bu dakikada arabam.com Konyaspor takımı gole yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.Şutu çeken isim Marlos Moreno
Dakika 76: Hakem oyunu ofsayt gerekçesiyle bir kez daha durduruyor. Rakip ceza sahasında ofsayta düşen oyuncu Marlos Moreno
Dakika 79: arabam.com Konyaspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Marlos Moreno çıkıyor ve yerine Mehmet Ali Büyüksayar oyuna giriyor.
Dakika 83: Yukatel Kayserispor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Carlos Mane çıkıyor ve yerine Ali Karimi oyuna giriyor.
Dakika 84 : Ofsayt bayrağı Mame Thiam için kalkıyor
Dakika 88 : Yukatel Kayserispor takımından Olivier Kemen şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.
Dakika 89: Yukatel Kayserispor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Mame Thiam çıkıyor ve yerine İlhan Parlak oyuna giriyor.
Dakika 90: arabam.com Konyaspor takımında oyuncu değişikliği; Alejandro Pozuelo oyundan çıkarken Oğulcan Ülgün oyuna giren isim.
Dakika 90: Karşılaşma sona eriyor. Maçın sonucu: arabam.com Konyaspor: 2 - Yukatel Kayserispor: 2

Bakmadan Geçme