• Haberler
  • Asayiş
  • Aracı ile tıra arkadan çarptığı kazada hayatını kaybetti

Aracı ile tıra arkadan çarptığı kazada hayatını kaybetti

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde otomobili ile seyir halinde olan sürücü park halindeki tıra çarptı. Tırın altında kalan otomobil alev alev yanarken sürücü hayatını kaybetti.

Aracı ile tıra arkadan çarptığı kazada hayatını kaybetti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kaza, Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde bulunan D-100 kara yolu İstanbul istikameti Dilovası Organize Sanayi Bölgesi (OSB) mevkiinde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, sürücüsü öğrenilemeyen 34 FMH 597 plakalı araç, park halinde olan Ş.A. kontrolünde olan 41 YH 249 plakalı tıra arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile tırın altına giren otomobil yanmaya başladı. Otomobil sürücüsü ise bulunduğu yerde sıkıştı. Kazaya tanıklık edenler, otomobilde çıkan yangını kendi imkanları ile söndürdü.  

Aracı ile tıra arkadan çarptığı kazada hayatını kaybetti

Olayı görenlerin kazayı 112 Acil Çağrı Merkezi hattına ihbar etmeleri ile olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk inceleme sonucu sürünün hayatını kaybettiği belirlendi. Otomobil sürücüsü sıkıştığı yerden itfaiye ekiplerinin 1 saatlik çalışmanın ardından çıkarıldı. Otomobil sürücüsünün cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.  

Tır sürücüsü Ş.A. ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.  

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.  

Bakmadan Geçme