• Haberler
  • Ekonomi
  • Aralıkta Alışveriş Yapan Şubatta Ödeyecek: Online Harcama Ertelemesi için Öteleme Yazıp!

Aralıkta Alışveriş Yapan Şubatta Ödeyecek: Online Harcama Ertelemesi için Öteleme Yazıp!

Online alışverişe iki ay erteleme kampanyası başladı. Aralıkta alışveriş yapan ilk ödemeyi Şubat'ta gerçekleştirilecek.

DenizBank'ın harcadıkça kazandıran kampanyalarına erteleme dönemi geldi. Denizbank mobil uygulama üzerinden internet harcamalarında ilk taksitini Şubatta ödeme fırsatı sunuyor. 1.000 TL ile 10.000 TL arasında yapılacak işlemler belirtilen tarih aralığında seçili sektörlerde erteleme fırsatı sunacak.

“Şubatta Öde” Kampanyasına Nasıl Başvurulur?

DenizBank'ın nakit harcamada öteleme fırsatı sunduğu online alışveriş kampanyası sms ile katılım sağlayan tüm mobil banka müşterileri için geçerlidir. 31 Aralık tarihinde sona erecek kampanyaya katılım sağlamak isteyenlerin cep telefonunun mesaj kısmına OTELEME yazıp 3880'e SMS göndermesi yetecek.

Erteleme Kampanyasının Şartları Nedir?

İsteyenler ilgili kampanyaya Mobildeniz uygulaması içerisinde yer alan “Hemen Katıl” butonuna basarak başvurabilir. DenizBank'ın ilk taksiti Şubat ayını erteleme fırsatını sunduğu online alışveriş kampanyası yalnızca Trendyol, Hepsiburada, Amazon, Çiçek Sepeti ve N11 internet siteleri üzerinden yapılacak harcamalarda geçerlidir.

Kampanyaya Kimler Katılamaz?

Kampanya bonus özellikli tüm Denizbank kredi kartı ile aktif hale getirilebilir. İşletme Kart ya da Tarım Kart kullanıcıları kampanyadan faydalanamaz. Sanal kart ile yapılacak harcamalarda geçerliliğini korur.

 

Bakmadan Geçme