Aranan 73 kişi yakalandı!

Düzce'de polis ve jandarma ekipleri tarafından suçların azaltılması, önlenmesi ve suçluların yakalanması için yapılan denetimlerde 25 bin 838 kişi sorgulandı.

Düzce’de polis ve jandarma ekipleri, kentte güvenliği sağlamak ve suç oranlarını düşürmek amacıyla denetimlerine aralıksız devam ediyor. Son bir hafta içinde gerçekleştirilen uygulamalarda 25 bin 838 kişinin kimlik sorgulaması yapıldı. Yapılan kontrollerde haklarında arama kararı bulunan 73 kişi gözaltına alınırken, 23'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denetimler sırasında ekipler, çeşitli suç unsurlarına da el koydu. Aramalarda 4 kurusıkı tabanca, 2 gerçek tabanca, 1 havalı tabanca, 32 mermi, 5 şarjör ve 2 kesici alet ele geçirildi. Yetkililer, kamu düzenini sağlamak amacıyla benzer uygulamaların devam edeceğini belirtti.
 

Hakimiyet Gazetesi - Hakimiyet Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!