• Haberler
  • Asayiş
  • Arıların saldırısına uğrayan aile dehşeti yaşadı: Baba ve kızı hastaneye kaldırıldı

Arıların saldırısına uğrayan aile dehşeti yaşadı: Baba ve kızı hastaneye kaldırıldı

Kayseri'nin Hacılar ilçesinde çatı temizliği yapan Recep K. ile yardımına koşan ailesine oğul yapan arılar saldırdı. Yüzlerce arının soktuğu baba ve kızı hastaneye kaldırılırken, anne ve oğluna ambulansta müdahale edildi.

Arıların saldırısına uğrayan aile dehşeti yaşadı: Baba ve kızı hastaneye kaldırıldı
DHA
DHA
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri’nin Hacılar ilçesinde yaşanan arı saldırısı, bir aileye korku dolu anlar yaşattı. Beğendik Mahallesi Ali Paşa Sokak’ta bulunan 2 katlı evin çatısını temizlemek isteyen Recep K., oğul yapan arıların saldırısına uğradı. Eşinin yardım çağrısını duyan aile üyeleri de arıların hedefi oldu.

Arıların saldırısına uğrayan aile dehşeti yaşadı: Baba ve kızı hastaneye kaldırıldı

YARDIMINA KOŞAN AİLESİ DE ARILARIN SALDIRISINA UĞRADI

Olay, saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Evinin çatısında temizlik yaptığı sırada arıların saldırısına uğrayan Recep K., çevresinden yardım istedi. Sesleri duyan eşi Hatice K., oğlu ve kızı, babaya yardım etmek için harekete geçti. Ancak aile üyeleri de yüzlerce arının saldırısıyla karşı karşıya kaldı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Arı sokmaları nedeniyle vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Recep K. ve kızı, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Kayseri Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Anne Hatice K. ile oğlu ise ambulans içerisinde tedavi altına alındı.

Arıların saldırısına uğrayan aile dehşeti yaşadı: Baba ve kızı hastaneye kaldırıldı

“SESİNİ DUYDUK, YARDIM ETMEK İSTEDİK AMA ÇIKAMADIK”

Yaşadıkları korku dolu anları anlatan Hatice K., eşinin çatıyı temizlediği sırada aniden arıların saldırısına uğradığını ve baygınlık geçirdiğini söyledi. Eşinin yardım çığlıklarını duyduklarında dışarı çıkmaya çalıştıklarını ancak arıların saldırısı nedeniyle bunu başaramadıklarını belirten Hatice K., yaşadıkları paniği şu sözlerle anlattı:
“Eşim çatıyı temizliyordu. Bir anda arılar üzerine saldırmış. Orada baygınlık geçirmiş. Biz de sesini duyduk. Çıkmak istedik ama çıkamadık. Arılar bize de saldırdı. İtfaiyeden ve ambulanstan yardım istedik.”

“SESİNİN KESİLDİĞİ AN ÖLDÜĞÜNÜ ZANNETTİM”

Eşinin durumunun ağır olduğunu belirten Hatice K., komşuların yardımıyla Recep K.’nin çatıdan indirildiğini ifade etti. Eşinin çığlıklarını duyduğu sırada büyük korku yaşadığını dile getiren Hatice K., “Çığlık atınca biz de dışarı çıktık. ‘Yardım edin’ diye feryat etti ve sesi kesildi, o an öldü zannettim. Oğlumun 5-6 yerinden sokmuş. Kızımı vücudunun çeşitli yerlerinden sokmuş. Eşim çok kötü. Çok büyük bir olay atlattık” dedi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

 

Hakimiyet Gazetesi - Hakimiyet Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!