Arka Sokaklar geri dönüyor: 20. sezon çekimleri başladı
Kanal D'nin fenomen dizisi 'Arka Sokaklar', 20. sezonuna kadrosuna dahil olan yeni oyuncularla birlikte geri dönüyor. Dizi ekibi, yeni sezonun çekimlerine pasta keserek başladı.
Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi olan "Arka Sokaklar", 20. sezonuyla izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Çekimlerine 12 Ağustos'ta başlanan yeni sezonda, kadroda önemli değişiklikler ve sürpriz isimler dikkat çekiyor.
OYUNCU KADROSU
Dizinin başrol kadrosunda Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Hüsnü Çoban), Özgür Ozan (Mesut Güneri), Alp Korkmaz (Ali Akdoğan), Oya Okar (Selin Yedinci), Ozan Çobanoğlu (Tekin Yedinci), Ebru Cündübeyoğlu (Suna Yedinci), Yasemin Allen (Ada Yedinci) ve Sarp Levendoğlu (Ufuk) gibi isimler yer alıyor. Alp Korkmaz, 600. bölümde şehit olarak diziden ayrılmıştı; ancak 20. sezonda Ali Akdoğan karakteriyle geri dönüyor.
Setten gelen fotoğraflarda, ekip üyeleri yeni sezonun başlamasını kutlamak için pasta kesti. Bu kareler sosyal medyada büyük ilgi gördü.
"Arka Sokaklar"ın 20. sezonunun Eylül ayında Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşması bekleniyor.
