Arslan'dan Konya'daki ulaşım zammına tepki

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Ahmet Arslan, sosyal medya hesabından Konya'daki minibüs ücretlerine gelen zammı eleştirdi. Arslan, 'Artık insanlar işe yürüyerek gidip gelecek' dedi.

Arslan'dan Konya'daki ulaşım zammına tepki
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gelecek Partisi Konya il Başkanı Ahmet Arslan, yakın zamanda Konya'da yapılan ulaşım zammını bir yenisinin daha eklenmesine sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

"KONYA'DA MİNİBÜS İNDİ BİNDİ FİLATI 11 LİRA UZUN MESAFE İSE 15 LİRA OLDU"

Konyalı vatandaşların sıkacak kemeri kalmadığını dile getiren İl Başkanı Ahmet Arslan, "Ekonomik kriz nedeniyle zor günler geçiren Konyalı hemşehrilerimizin artık sıkacak kemeri dahi kalmadı" şeklinde konuştu. 

"İNSANLAR İŞE ARTIK YÜRÜYEREK GİDİP GELECEK"

Konyalı vatandaşların işe yürüyerek gidip geleceğini söyleyen Arslan, "Çalışan bir işçi kira ve giderleri ödediğinde cebinde sadece 2 bin TL para kalıyor. Bir aile bununla nasıl geçinebilir?
Artık insanlar işe yürüyerek gidip gelecek" ifadelerine yer verdi. 

NELER OLMUŞTU 

KONESOP Başkanı Muharrem Karabacak, yaptığı açıklamaya göre Konya'da ulaşıma bir leni sam daha geldi. Yapılan açıklama ise şu şekilde: "İşletme maliyetlerimiz olan akaryakıt ve amortisman giderlerine gelen artışlardan dolayı dolmuş ücretlerine düzenleme yapılma gereği doğmuştur. Buna göre indi-bindi ücretimiz 11.00 TL, uzaklık mesafelerine göre 13.00 TL, 15.00 TL olarak yeniden belirlenmiş olup 15 Ağustos Salı günü uygulamaya başlanacaktır.
Yolcularımızın mecburiyetten dolayı almış olduğumuz yeniden düzenleme kararını anlayışla karşılayacaklarını ümit ediyor, saygılar sunuyorum"

Bakmadan Geçme