• Haberler
  • Ekonomi
  • Asgari ücretli için ev sahibi olmanın yolu TOKİ'den geçiyor: Ayda 3800 TL'ye ev alma imkânı!

Asgari ücretli için ev sahibi olmanın yolu TOKİ'den geçiyor: Ayda 3800 TL'ye ev alma imkânı!

Milyonlarca vatandaşı heyecanlandıran müjdeli bir haber var! Sadece aylık 3800 TL ödeyerek 3+1 konut sahibi olma fırsatı sunuluyor. Ekonomik konut başvuruları için e-devlet üzerinden 4 Eylül - 14 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilebilir. TOKİ, çevre dostu projeleri ve 180 aylık vadeli ödeme seçeneği ile vatandaşları ev sahibi yapmaya devam ediyor. İşte bu konutların inşa edileceği iller...

Asgari ücretli için ev sahibi olmanın yolu TOKİ'den geçiyor: Ayda 3800 TL'ye ev alma imkânı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

6 Şubat 2023'teki büyük depremlerin ardından TOKİ, uygun fiyatlı konut projeleriyle büyük bir ilgiye mazhar oluyor. Hasar görmemiş binalarıyla öne çıkan TOKİ, asgari ücretle geçinen vatandaşlara ev sahibi olma şansı sunuyor. 2+1 dairelerin kira ücretleri 5-7 bin TL arasında değişirken, TOKİ, aylık 3800 TL taksitlerle halkı ev sahibi yapmaya devam ediyor.

Vatandaşlara uygun fiyatlı ev alma imkanı sunan TOKİ, yeni projeleri ile gündemdeki sıcaklığını koruyor. 4 Eylül 2023 tarihinde başlayacak olan konut başvuruları 14 Eylül 2023 tarihinde sona erecek. Konut başlangıç fiyatının 972.962 TL olacağı belirtilirken peşinat oranının da % olduğu bildirildi. Başvuru yapmak isteyen vatandaşların e-devlet sistemi üzerinden başvuru işlemlerini yapabileceği aktarıldı. Hem ev sahibi olmak isteyen vatandaşların hem de yatırımcıların değerlendirebileceği büyük bir fırsat olarak sunulan TOKİ evleri birçok farklı ilde satışa çıkarılıyor.

Asgari ücretli için ev sahibi olmanın yolu TOKİ'den geçiyor: Ayda 3800 TL'ye ev alma imkânı!

Türkiye'nin dört bir yanında yeni konut projeleri ile adından söz ettiren TOKİ, İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa gibi büyük şehirlerin yanı sıra Erzincan, Kars, Ağrı, Van illerde de yeni konut projeleri yapmaktadır. TOKİ konut projeleri hakkında detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar TOKİ'nin resmi internet sitesi (https://www.toki.gov.tr/satis/tr/projeler) üzerinden tam listeyi öğrenebilir.

Bakmadan Geçme