ASKON üyeleri ve aileleri yemekte buluştu

ASKON Konya Şubesi yönetimi, dernek üyesi yaklaşık 400 kişi ve aileleri ile yemekte bir araya geldi.

ASKON üyeleri ve aileleri yemekte buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

ASKON Konya Şubesi yönetimi, dernek üyesi yaklaşık 400 kişi ve aileleri ile yemekte bir araya geldi
Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Konya Şubesi, ‘Aileler Buluşuyor’ programında bir araya geldi. Mavera Düğün ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen programa AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, ASKON Konya Şube Başkanı Atilla Sinacı, yönetim kurulu üyeleri ve 400’e yakın ASKON üyesi aileleri ile birlikte katıldı.
Programın açılış konuşmasını yapan ASKON Konya Şube Başkanı Atilla Sinacı, “Birlik ve beraberliğimizin nişanesi olan kardeşlik duygusu ile bugün ASKON ailesi olarak hep birlikte olmanın mutluluğunu ve onurunu yaşıyoruz. ASKON 1998 yılında İstanbul' da kurulmuş olup 2005 yılında ise Konya şubemiz kurulmuştur. Yaklaşık 23 yıldır şerhimize hizmet veren derneğimiz; ilkemizin ve dünyanın, adalet temelinde yeniden şekillendirilmesi için, ticarette ahlak ilkelerini gözeten, haklı zenginlikler üreten merhum Erbakan Hocamızın da dediği gibi Fırtınalara yön veren kelebeklerin kanat çırpışıdır.”  bir diğer sözü önce ahlak ve maneviyat sözüne bağlı kalarak mücadeleye devam etmektedir. Yolumuz uzun, yolumuz çetin, Bizler ASKON olarak, ülkemizin maruz kaldığı her türlü zorluğa rağmen birlikte kanat çırpmaktan hiçbir zaman vazgeçmedik. Hiçbir zaman da vazgeçmeyeceğiz.  Bu konuda sizler adına burada tekraren söz veriyoruz” dedi.


ÇUMRA OSB VE TREDİUM İLE ŞEHRE KATMA DEĞER SAĞLADIK


Proje üretmeye de devam ettiklerini dile getiren Sinacı, “Çumra OSB’nin şehre kazandırılmasına vesile olduk. Bugün yatırımcılarımız fabrikalarını yapmaya başladı. Şimdi de Türkiye’nin en büyük teknoloji yatırımlarından birini yapmaya hazırlanıyoruz. Şehrimize bir batarya fabrikası kuruyoruz. Cuma günü resmi kurulum tamamlanacak. Tredium Batarya Tesisimiz ülke ekonomisine önemli katkılar sunacak. Tabiki durmak yok yola devam düsturu ile yeni projelere ve yatırımlara devam edeceğiz. Şehrimiz ve ülkemizin kalkınması için gece-gündüz demeden çalışacağız” diye konuştu.


SİZ BU ÜLKENİN KAHRAMANLARISINIZ


 Programda konuşan AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun da, ASKON’un önemli bir birlikteliğe imza attığını dile getirdi. Vekil Sorgun, “ASKON Konya Şubesi olarak bu birlikteliğinizden dolayı sizleri kutluyorum. Siz bu ülkenin kahramanlarısınız. İstihdama, üretime, ihracata katkı sağlıyorsunuz. Biz her zaman yanınızdayız. Milli ve manevi değerlerimize bağlı kalarak helal kazanç düsturuyla Allah işinizi gücünüzü rast getirsin. Ben böyle bir etkinlikten dolayı tekrar teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

 

Bakmadan Geçme