ATA ittifakı Cumhurbaşkanı Adayı Konya'da: Ekmek arasına beton döküp yiyemeyiz

ATA İttifakının Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Konya'daki Tarım Fuarını ziyaret etti.

ATA ittifakı Cumhurbaşkanı Adayı Konya'da: Ekmek arasına beton döküp yiyemeyiz
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya’ya hem Cumhurbaşkanı adayı hem de çiftçi çocuğu olarak geldiğini ifade eden Ata İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, “Kıymetli Konyalı hemşerilerim, Ata İttifakı olarak Konya tarım fuarına geldik. Buraya hem Cumhurbaşkanı adayı olarak hem de bir çiftçi çocuğu olarak geldim. Biliyorsunuz ben Iğdırlıyım. Iğdır ovasıda Konya ovası gibi verimli bir ova ama maalesef ki son günlerde son yıllarda çiftçinin, tarımın , köylünün haklarını savunmak yerine beton dökenlerin haklarını savunan bir iktidar olduğu için Türkiye’de çiftçilik artık yapılmak istenen meslekten çıkmıştır.” şeklinde konuştu. 

"TÜRKİYE KENDİ KENDİNE YETEN BİR ÜLKE OLMAKTAN ÇIKMIŞTIR"

Yaşanan büyük depremin tarım ve hayvancılığa çok ciddi zararları olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, "Türkiye kendi kendine yeter bir ülke olmaktan uzaklaşmıştır. Depremde hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza Allahtan rahmet diliyorum. Ama o deprem bizim tarım ve hayvancılığımızı büyük bir zarar vermiştir. Bir çok o bölgede yaşayan insan hayvanlarını değerine değmezine satmıştır. Eğer telef olmadıysa. Bu şu demektir önümüzde ki yıllar Türk tarımı için büyük bir sorun Türk hayvancılığı için büyük bir sorun demektir” ifadelerine yer verdi. 

"EKMEK ARASINDA BETON DÖKÜP YİYEMEYİZ"

İnsanların aç kaldıklarında ekmek arasına beton döküp yiyemeyeceklerini belirten Sinan Oğan, “14 Mayısta eğer siz bugünkü iktidarın devamına oy verirseniz çiftçimiz şimdiye kadar hangi durumdaysa emin olunuz ki daha beter durumda olacaktır. Bunların aklında bir tek şey var beton. Tarım arazisine beton döküyorlar. Her gördükleri yere beton döküyorlar. Ancak pandemi bize gösterdi ki insanlar aç kaldığında Ekmek arasına beton döküp yiyemiyorlar. O yüzden samanı ithal eden bir ülke olmaktan bu ülkeyi çıkaracağız. Bu ülkeyi kendi kendine yeter hale getireceğiz. Bunun için inanmış Türk milletinin evlatlarına ihtiyaç var. Sağlam Türk milliyetçisi Atatürkçü kadrolara ihtiyaç var. O kadrolarda Ata İttifakında var.” ifadelerini kullanarak cümlelerine son verdi.

KONYA HABER - HAKİMİYET

Bakmadan Geçme