• Haberler
  • Konya
  • Atasağun'dan Deniz Göktaş'a sert sözler: 'Haddini aşan soytarılar tutuklansın!'

Atasağun'dan Deniz Göktaş'a sert sözler: 'Haddini aşan soytarılar tutuklansın!'

BBP'li Mehmet Atasağun, yaşananlara sert tepki göstererek, dini ve milli değerlere yönelik hakaret ve alay içeren söylemlerin karşılıksız bırakılmaması gerektiğini savundu.

TEPKİLER BÜYÜYOR

Stand-up gösterisinde Kur’an-ı Kerim hakkında kullandığı ifadeler nedeniyle kamuoyunda tepki çeken Deniz Göktaş hakkında adli soruşturma başlatılmıştı. Göktaş’a tepkiler çığ gibi büyüdü.

Atasağun'dan Deniz Göktaş'a sert sözler: 'Haddini aşan soytarılar tutuklansın!'

Büyük Birlik Partisi (BBP) Konya İl Başkan Yardımcısı Mehmet Atasağun da, stand-up gösterisinde Kur’an-ı Kerim’e yönelik ifadeleri nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan Deniz Göktaş’a sert tepki gösterdi.
Atasağun, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Böyle haddini aşan soytarıların soruşturma ile değil, tutuklanma ile hak ettiği cevabı bulması gerekir. Milletimizin milli ve dini değerlerinin bu denli soytarılıklara malzeme edilmesi kabul edilemez

BBP’li Mehmet Atasağun yaptığı açıklamayla yaşananlara sert tepki göstererek, dini ve milli değerlere yönelik hakaret ve alay içeren söylemlerin karşılıksız bırakılmaması gerektiğini savundu.

Hakimiyet Gazetesi - Hakimiyet Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!