Atiker'den KTÜN'e bilgisayar laboratuvarı

Konya Teknik Üniversitesi (KTÜN) ile Ömer Atiker Holding A.Ş. arasında 'Ar-Ge ve Eğitim İş Birliği Protokolü' imzalandı. Rektörlük Binası'nda imzalanan protokolün ardından KTÜN Rektörü Prof. Dr. Osman Nuri Çelik ve Ömer Atiker Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Atiker tarafından Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu içerisinde yer alan Ömer Atiker Holding Yazılım ve AR-GE Laboratuvarı'nın açılışı yapıldı.

Atiker'den KTÜN'e bilgisayar laboratuvarı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KTÜN Teknik Bilimler Meslek Yüksekokuluna “Ar-Ge ve Eğitim İş Birliği Protokolü” kapsamında açılan laboratuvar, bilgisayar ve yazılım dersleri için gerekli olan en güncel teknolojik imkânlar ile donatıldı. Laboratuvarda ayrıca, bilgisayar bilimleri ve ilgili disiplinlerde eğitim ve araştırma faaliyetleri de yapılacak. 

 

LaAtiker'den KTÜN'e bilgisayar laboratuvarıboratuvarın açılışında konuşan KTÜN Rektörü Prof. Dr. Osman Nuri Çelik, “KTÜN Meslek Yüksek Okulumuzun laboratuvarlarına bugün bir yenisini daha ekledik. Laboratuvar bilgisayar, yazılım ve diğer teknoloji odaklı kurslar için bir öğrenme ve uygulama alanı olarak hizmet verecek.  Konya’mızın eğitim gönüllülerinden Mehmet Ali Atiker’e katkılarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Atiker'den KTÜN'e bilgisayar laboratuvarı

Ömer Atiker Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Atiker ise kendisinin lkokul mezunu bir sanayici olduğunu ifade etti. Atiker, “Bu okuldan yetişen gençler aranan eleman pozisyonundadır. Değerli hocalarım, öğrencilerinizi yabancı dil öğrenmeleri konusunda teşvik etmenizi talep ediyorum. Herkese başarılı bir eğitim yılı diliyorum.” dedi.

Atiker'den KTÜN'e bilgisayar laboratuvarı

KTÜN Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda yapılan açılış programına, KTÜN Rektörü Prof. Dr. Osman Nuri Çelik, Ömer Atiker Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Atiker ile birlikte, KTÜN Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Deveci, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Köken, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Mevlüt Uyan, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Altın, KTÜN Genel Sekreteri Kamil Gök, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı

.


 

Bakmadan Geçme