Avrupa Şampiyonu Konya'dan

Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü Muaythai Milli Takım sporcusu Elif Can Avrupa Şampiyonu oldu.

Avrupa Şampiyonu Konya'dan
TAKİP ET Google News ile Takip Et

21-28 Mart tarihleri arasında  Ankara'da düzenlenen 22 ülkenin katıldığı IFMA EMF U23 Ümitler Gençler Muaythai Avrupa Şampiyonasında Seydişehir Belediye Spor Kulübü  sporcularından Milli takım sporcuları  Elif Can Avrupa Şampiyonu olurken Gürkan Uğur Yıldız ise Avrupa üçüncüsü oldu.

Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü Muaythai Sporcusu Elif Can Yıldız bayanlar 46 kilogramda  rakibini yenerek Avrupa Şampiyonasından Altın madalya ile döndü. 

Ankara Keçiören Taha Akgül Spor Salonunda düzenlenen IFMA EMF U23 Ümitler Gençler Muaythai Avrupa Şampiyonasına 22 ülkeden 550 sporcu mücadele etti.

Avrupa Şampiyonu Elif Can, “Müsabakalar süresince en çok zorlandığım rakipler Rusya ve Litvanya milli sporcuları, finalde Macaristan milli sporcusuydu.  Ama hepsini yenerek Avrupa Şampiyonu oldum. Türkiye’mizi ve Seydişehir’imizi güzel bir şekilde temsil edip Ay Yıldızlı Bayrağımızı dalgalandırdığım için gururlu ve mutluyum. Desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Belediye Başkanımız Mehmet Tutal’a, Antrenörüm Serkan Yıldız’a ve beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan aileme çok teşekkür ediyorum " ifadelerini kullandı.

Antrenör Serkan Yıldız; “sporcularımızın kısa sürede elde ettiği başarı bizleri mutlu etti. Şampiyonaya katılmamızda bizlere desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Mehmet Tutal'a teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki ilerleyen zaman diliminde sporcularımız daha büyük başarılara imza atacaktır. Bundan sonraki en büyük hedefimiz dünya şampiyonasıdır" dedi.

Bakmadan Geçme