Ay, kamyon garajı esnafı ile buluştu

2022 yılında yapılacak olan Konya Şoför Nakliyeci ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığına adaylığını açıklayan Oktay Ay, kamyon garajında şoför ve nakliyecilerle bir araya gelerek projelerini anlattı.

Ay, kamyon garajı esnafı ile buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ay’ın ziyaret ettiği Nakliyeci esnaflarından Saim Türkkan yapılması planlanan yeni kamyon garajı projesindeki dükkanların küçük olduğu gerekçesiyle şikayetini dile getirdi. Dükkanların 2 katlı olmasını da istemediklerini kaydeden Türkkan yetkililere çağrıda bulundu. Türkkan “Kamyon garajını yaparken projelere bizleri de dahil etmelilerdi. Biz burada evimizden daha çok zaman geçiriyoruz. Belediye ile görüşüp, projeyi konuşacağız. Dükkanları üst üste 2 katlı vermişler. Biz de bunu kabullenemiyoruz.  Biz dükkanların tek katlı olmasını istiyoruz” dedi.

“Sorunları biliyoruz, biz çözeceğiz”

Ziyaretlerin ardından açıklama yapan Konya Şoför Nakliyeci ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Adayı Oktay Ay, şoför ve nakliyeci esnafının ilgisinden memnun kaldıklarını söyledi. Şoför ve nakliyeci esnafının çözülmesi gereken birçok sorununun olduğunu aktaran Ay, bunları çözmek için göreve talip olduklarını ifade etti.  Aynur Ünün

Bakmadan Geçme