Ayakkabıyı çaldı, beğenmeyince değiştirdi

Esenyurt'ta bir hırsız apartmanlardan birine girerek kapıların önündeki ayakkabıları denedi. Başka bir dairede daha güzelini bulunca çaldığı ayakkabıları değiştirdi.

Olayın adresi Esenyurt Kıraç Şehitler Mahallesi Kavak Sokak. 17 Ocak günü sabaha karşı saat 04:00 sıralarında yaşanan olayda şübheli bir kişi kafasına bez parça örterek bir binaya girdi.

Mağazadan ayakkabı seçermişcesine dairelerin önündeki ayakkabıları incelemeye başladı. Bir ayakkabıyı beğenerek kendininkiyle değiştirdi ama diğer katta gördüğü bir ayakkabıyı daha çok beğenince elindekini teslim ederek onu çaldı. Hırsızlık anları binadaki güvenlik kamerasına yansıdı. 

"Çaldığı ayakkabıyı çekecekle giyip binadan uzaklaştı"

Hırsızlık olayı ile ilgili konuşan Abdulcebbar Yetkin, “Bu çok feci bir şey. Bu hırsız gelip bir daireye girip soyabilirdi. Mesela su saatlerini falanda çalıyorlar. Gelip ayakkabısını deniyor. Benim kapıyı yokluyor. Bütün binayı yokladıktan sonra sanki hiçbir şey olmamış gibi ayakkabıyı giyip gidiyor. Eski ayakkabılarını bırakıyor başka ayakkabı giyip gidiyor. Üst katı tarayarak geliyor. Üst katta bir ayakkabı beğeniyor. O ayakkabıyı çıkarıyor ve deniyor” dedi.

Bakmadan Geçme