Ayaklı gazete dev ekran ...

Güncel haberlerin yanısıra anlık hava durumunun da yer aldığı Zafer Meydanı kapalı yol sonu eski camlıköşk köşesinde bulunan dev ekran vatandaşlardan tam not alıyor.

Konya Büyükşehir belediyesi tarafından geçtiğimiz ay Zafer Meydanı kapalı yol sonu eski camlıköşk köşesine yaptırılan dev ekran, vatandaşlar tarafından beğeni topladı. Dev ekranda güncel haberlerin yanı sıra Konya’da gerçekleştirilecek olan önemli program ve aktivitelerin bilgilendirmesi yapılıyor. Ayrıca dev ekranda hava durumu anlık olarak paylaşılıyor.

Ayaklı gazete dev ekran ...

Vatandaşlardan da beğen toplayan dev ekrana ‘Ayaklı gazete diyen emekli Yusuf Yalçınar ‘Emekli olduğum için sık sık bu bölgeye geliyorum. Bu ekrandan yapılacak programları etkinlikleri görüyorum. Buradan uygun olanlara katılıyorum. Onun dışında haberleri oturduğum yerde okuyabiliyorum. Konya’da yapılan hizmetlerin bazılarını da ilk kez bu ekranda okudum. Güzel bir hizmet’ ifadelerini kullandı.  Gün içinde binlerce insanın geçiş yaptığı kapalı yol esnafı da uygulamanın kendilerine de olumlu yansıdığını ifade etti. 

Özel Haber

Bakmadan Geçme