AYF duyurdu: 24 saat canlı yayın olacak!

Anadolu Yayıncılar Federasyonu (AYF) Başkanı Sinan Burhan, Filistin'de öldürülen gazeteciler için 24 saat kesintisiz canlı yayın yapacaklarını duyurdu. 

Anadolu Yayıncılar Federasyonu (AYF) Başkanı Sinan Burhan, Filistin’de öldürülen gazeteciler için 24 saat kesintisiz canlı yayın yapacaklarını duyurdu. 

AYF Başkanı Sinan Burhan, İsrail’in saldırılarında hayatını kaybeden gazeteciler için 24 saat canlı yayın yapacaklarını duyurdu. Burhan, Yarın saat 14.00'te başlayarak 24 saat Filistinli gazeteciler için canlı yayın yapacağız." dedi.

“BİZ BU KÖR VE SAĞIR DÜNYAYA HAYKIRMAK İSTİYORUZ”

İsrail'in saldırılarında gazeteciler, çocuklar, kadınlar ve yaşlıların öldürüldüğünü belirten Burhan, şöyle devam etti:


"Dünya kör, dünya sağır. Biz bu kör ve sağır dünyaya haykırmak istiyoruz. Filistin'de bugüne kadar 140 gazeteci öldürüldü ya da şehit oldu. Bizler yarın saat 14.00'te başlayacak bir eyleme imza atacağız.

24 saat burada (Sultanahmet Meydanı) Filistinli gazeteciler için canlı yayın yapacağız. 20 Anadolu kanalı bu canlı yayınımızı 24 saat yayınlayacak.

Eyleme ulusal kanal ve gazetelerden 100'e yakın gazeteci katılacak. Filistin'deki gazetecilere ses olacağız. Bu eylemimiz hiçbir parti ya da siyaset kapsamıyor.

Biz gazeteci deyince dili, dini, ırkı, rengi hiç ayrım yapmıyoruz. Bütün dünyadaki gazeteciler özgür olsun, Filistin'deki gazeteciler özgür olsun.

Filistin için, Filistinli gazeteciler için 24 saat nöbetteyiz."

AA

Bakmadan Geçme