AYOS Konyaspor evinde mağlup

AYOS Konyaspor Basketbol, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 26. haftasında Selçuklu Belediyesi Spor Salonu'nda Bahçeşehir Koleji'yi konuk etti. AYOS Konyaspor Basketbol takımı parkeden 77-72'lik skorla mağlup ayrıldı.

Alex Perez, Roko Badzim, Jordan Morgan, Ramazan tekin ve Erkin Şenel ilk beşiyle başladığı mücadelede AYOS Konyaspor , ilk periyotu 28-17’lik skorla geride tamamladı.

AYOS Konyaspor Basketbol Takımı, ikinci çeyrekte oyuna ortak olmaya çalışsa soyunma odasına bu kez 45-34 geride girdi. Üçüncü çeyrekte hem skor hem de oyun üstünlüğünü rakibine kaptıran yeşil-beyazlı temsilcimiz, final bölümüne 67-51 geride tamamladı.

Maçın son çeyreğinde hücumda yine Roko Badzim ve Alex Perez ile üst üstte sayılar bulan ve bir ara 2 sayıya kadar indiren takımımız, serbest atışlardan yediği sayılar sonucu karşılaşmadan 77-72 mağlup ayrıldı.

AYOS Konyaspor Basketbol Takımı skor dağılımı: Alex Perez 21, Jordan Morgan 18, Roko Badzim 12, Gavin Schilling 7, Erkin Şenel 7, Jarell Eddie 5 ve Ramazan Tekin 2 sayı kaydetti.

AYOS Konyaspor Basketbol Takımı, 27. hafta maçında 29 Nisan Cumartesi günü saat 18.00’de deplasmanda Büyükçekmece Basket ile karşılaşacak.

 

Bakmadan Geçme