Baba, iki oğlu tarafından bıçaklanarak öldürüldü

Gaziantep'in Oğuzeli ilçesinde gerçekleşen olayda, 2 kardeşin babalarına yönelik bıçaklı saldırısı sonucu baba hayatını kaybetti, eşi ve küçük oğlu ise yaralandı. 

Olay, dün gece geç saatlerde Oğuzeli ilçesine bağlı Çaybeyi Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, H. Açıkbaş (32) ve A. Açıkbaş (37) isimli kardeşler, uzun süredir devam eden mal ve arazi anlaşmazlığı nedeniyle babaları Müslüm Açıkbaş (59) ile tartışıyordu. Anlaşmazlık sonrası, kardeşler babalarının tarlasındaki fıstık ağaçlarına zarar verdikten sonra, dün gece yine babalarını tehdit ettiler. Babalarının tepki göstermesi üzerine, H. Açıkbaş ve A. Açıkbaş, pusuya yatarak babalarını, üvey annelerini ve küçük kardeşlerini bıçakladılar.

Bıçaklı saldırı sonucunda ağır yaralanan baba Müslüm Açıkbaş, olay yerine çağrılan ambulansla Oğuzeli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Aynı saldırıda yaralanan eşi Gonca (40) ve küçük oğlu Müslüm Caner (20) ise tedavi altına alındı. Baba Müslüm Açıkbaş'ın cenazesi, Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldıktan sonra defnedilmek üzere ailesine teslim edildi.

Olayın ardından kaçan katil zanlısı kardeşler, jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin karakoldaki işlemleri devam ettiği bildirildi. 

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bakmadan Geçme