Babacan'dan, İktidara sarı kart

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Konya'da Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkan adaylarının tanıtım toplantısındaki konuşmasında, 'Konya'yı layık olduğu gibi, demokrasiyle, adaletle ve tertemiz yöneteceğiz inşallah. Demokrasiyi yerelden başlatacağız. Artık hep birlikte Konya'dan iktidara sarı kart göstereceğiz ' diye konuştu.

Babacan'dan, İktidara sarı kart
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Babacan'dan, İktidara sarı kart

Toplantının açılış konuşmasını yapan DEVA Partisi Konya İl Başkanı Hasan Bestil, “Konya’yı Deva Belediyeciliğiyle buluşturacağız. Toplantımıza katılarak destek veren Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Konya ilk Büyükşehir Belediye Başkan Adayını açıklayan parti olarak alanlarda çalışacağız. DEVA Belediyeciliğini Konyalılarla buluşturacağız” dedi 

Babacan'dan, İktidara sarı kart

DEVA Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Seyit Karaca, “Konya hareketlilik ve ulaşım altyapı master planını hazırlayacağız. Tamamlanmış yatırım gibi görünen hızlı trende yaşanan sorunları ivedilikle giderecek, konforlu hizmet sunulması için her türlü desteği sağlayacağız. Kısmi hizmet veren Selçuklu garının fiziki altyapı eksikliklerini giderecek ve inen yolcular için ek sefer ve konforlu ulaşım altyapısı sağlayacağız. Unutturulmaya çalışılan Metro çalışmasını gündemimize alacak ve yapılması için her türlü girişimde bulunacak, takipçisi olacağız. Sadece içme suyuna katkı sunan Mavi Tünel’in işlevselliğinin artırılması ve Hotamış besleme bölgesine katkı sunması için gerekli girişim ve desteklerde bulunacağız. Musluk suyunun güvenle içilebilir düzeye getirmek için altyapı tesisatını yenileyecek ve gerekli yatırımları yapacağız. Dörtte biri tamamlanan Çevre yoluna entegre iç yol ve toplu ulaşım projelerinin geliştirilmesi için kurumsal paydaşlarımızla işbirliği halinde çalışacağız” diye konuştu. 

Babacan'dan, İktidara sarı kart

Bizim hayalimizdeki Türkiye, üreten Türkiye
Hayalimizdeki Türkiye üreten bir Türkiye diyen Ali Babacan, “Biz Kavga eden değil, barışan Türkiye.
Bizim hayalimizdeki Türkiye, gençlerin ucuz iş gücü olmadığı; Gücü ele geçirenin zayıfı ezmediği bir Türkiye. Nöbetleşe zorbalığın sona erdiği Türkiye. Bizim hayalimiz, saygının hâkim olduğu, her bir yurttaşın kendini diğeriyle eşit hissettiği; İnsanların hayal kurmasının krizlerle sınırlanmadığı; Gençlerin kaçmak değil, yaşamak istediği bir Türkiye. Biz, bu hayalleri yerelden başlatacağız; iktidara, yerelde bu ülke nasıl yönetilir göstereceğiz, örnek olacağız. Ayrışmayacağız, ayrıştırmayacağız. O yüzden, DEVA Partisi olarak, bu yerel seçimler bizim için, ülkemiz için çok önemli.
Şimdi soruyorum: 31 Mart’ta, özgürlüğe mührü vuracak mıyız? 31 Mart’ta, kardeşliğe mührü vuracak mıyız? 31 Mart’ta, DEVA’ ya mührü vuracak mıyız? İnşallah, biz de üzerimize düşeni yapacak, sokak sokak, mahalle mahalle, il il çalışacak, herkese DEVA’ yı, DEVA Belediyeciliğini anlatacağız arkadaşlar. Artık hep birlikte iktidara sarı kart göstereceğiz. Toplantının sonunda Konya’daki belediye başkan adaylarını tanıtan Babacan, iktidara sarı kart göstererek, DEVA Belediyeciliğinin sırasının geldiğini ifade etti. 

Babacan'dan, İktidara sarı kart

Bakmadan Geçme