Babacan reddetti! Çift başlılık istemiyoruz

Deva Partisi TBBM'de Saadet Partisi ve Gelecek Partisi ile ortak grup kurma fikrini reddetti. Reddetme gerekçesi olarak partiden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: 'Önerilen birleşme modeli, parti yönetiminde çift başlılık ve mesaj karmaşasına yol açacağı ve sürdürülebilir olmayacağı gerekçeleriyle uygun bulunmamıştır'

Babacan reddetti! Çift başlılık istemiyoruz
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, tarafından önerilen ve Gelecek Partisi Saadet Partisi ve DEVA Partisi Türkiye Büyük Millet Meclisin’de ortak gurup kurma teklifi DEVA Partisinden yapılan açıklamaya göre reddedildi. 

DEVA Partisinden yapılan açıklamalarda şu ifadelere yer verildi: “Bilindiği üzere genel seçimler sonrasında TBMM'de grup kurma ve birleşme konularında DEVA, Gelecek ve Saadet Partileri arasında çeşitli seçenekler üzerinde bir görüşme ve değerlendirme süreci yaşanmıştır. Gelecek Partisi Genel Başkanı Sayın Davutoğlu, Gelecek Partisi ile DEVA Partisi'nin birleşmesiyle ilgili Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan'a bir model önerisi getirmiştir. Önerilen birleşme modeli, parti yönetiminde çift başlılık ve mesaj karmaşasına yol açacağı ve sürdürülebilir olmayacağı gerekçeleriyle uygun bulunmamıştır" 
 

Bakmadan Geçme