Bahattin Çibik: Emlak Danışmanlığını Türkiye'nin en saygın mesleklerinden biri haline getirmek istiyoruz!

MAKAM Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı unvanı ile Emlak Sektöründe hizmet vermeye devam eden Bahattin Çibik, gazetemizi ziyaret etti.

Bahattin Çibik: Emlak Danışmanlığını Türkiye'nin en saygın mesleklerinden biri haline getirmek istiyoruz!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KONYA HABER: TÜGEM (Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği) Konya İl Başkanı Bahattin Çibik, TÜGEM’in, gelişim ve eğitim odaklı vizyoner girişimcilerin bir araya geldiği öncü sivil toplum kuruluşu olduğunu ve amaçlarının Emlak Danışmanlığını Türkiye’nin en saygın mesleklerinden biri haline getirmek istediklerini vurguladı.

Emlak Danışmanlığı mesleğine değer katan bir derneğin olduğundan bahseden TÜGEM (Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği) Konya İl Başkanı Bahattin Çibik, “ TÜGEM, İstanbul merkezli 40 ili temsil eden bir dernek. Konya İl Başkanlığını da bize tebliğ ettiler” ifadelerini kullandı. 

“EMLAKÇILIĞI KURUMSAL BİR YAPIYA KAVUŞTURACAĞIZ”
Emlakçılıkla ilgili sorunlar meydana geldiğini dile getiren Başkan Bahattin Çibik, “Emlakçıla ilgili bir sürü problemler yaşanıyor. Bizde derneklerimizi resmi emlakçılıkla ilgili biraz daha kurumsal bir yapıya kavuşturmayı düşünüyoruz. Kurumsallıktan kastımızda bu işi gerekli donanımı olan, resmi belgelerini tamamlamış, ofisi olan, yeri belli olan kişilerin yapmasını önemsiyoruz. Eğitim, teknoloji ve hukukun bir arada olduğu bir emlak danışmanlığıyla Türkiye’nin en saygın mesleği haline getirmek hedefimizde” şeklinde konuştu. 

“31 İLÇE’DE YAPILANMA OLACAK”
Emlakçılık sektöründe alt yapılarını oluşturduklarını aktaran Bahattin Çibik, “ Konya ve ilçelerinde temsilcilik yapıyoruz. Konya İl Başkanlığı yönetiminde 31 ilçede yapılanma olacak. İlçelerdeki yapılanmalar yeni olsa da teşkilatımız kuruldu. Bir alt yapımızı oluşturduk. Oluşumda yetki belgesi, taşınmaz belgesi ve MYK (Meslek Yeterlilik Belgesi) ile kaydolabiliyor” dedi. 
Etkinlikleriyle çalışmalarını sürdüren Çibik,  Konya Beyşehir Göbeğinde yer alan Anıt Plaza’ da bir yer tuttuklarını ve 16 Temmuzda açılışının gerçekleştirileceğini belirtti.

KONYA HABER - HAKİMİYET
 

Bakmadan Geçme