Bahçeli, Akşener'e, bir kere satan yine satar

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Devlet Bahçeli İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i hedef aldı. Bahçeli, 'Bir kere satan yine satar.' şeklinde konuştu.

Bahçeli, Akşener'e, bir kere satan yine satar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Altılı masanın iflah olmaz bir krize yakalandığını ve sokakları tahrik etmeye çalıştığını söyleyen Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli,” Devletimizin egemenlik haklarını milletimizin varlık ve birlik haysiyetini açıktan hedef alan, toplumsal kaosa çanak tutan sinsi bir provokasyon senaryosu devamlı körüklenmektedir. Depremi fırsat bilen ahlaksızlar, seçimleri sabote etmek maksadıyla tedavüldedir. Doğal afetlerin teslim alamadığı Türkiye'yi doğal olmayan gerilim atakları ile boyun eğdirmeye çabalayan mihrakların alayını biliyoruz. Altılı masanın iflah olmaz krize yakalandığı bu günlerde sokakları tahrik etmeye, Türk-Kürt karşıtlığını üretmeye çabalayan soysuzların ateşle oynadığı meydandadır.” şeklinde konuştu.

İttifak partisi mensuplarını isyana çağırmak siyasi ahlak eksikliği göstergesi olduğunu ifade eden Devlet Bahçeli, “Ortak aday anlayışı üzerinde uzlaşıp 24 saat bile geçmeden atılan imzayı inkar edenler, ilkesizliğin ana damarıdır. Eğri masayı kumar masası, küçük hesaplar masası, noter masası diyerek önce devirip sonra zoru görünce tekrar oturanlar ilkesizliğin numuneleridir. İttifak partilerin mensuplarını isyana çağırmak siyasi ahlak eksikliğinin fermanı değil de nedir. Kazanamaz dediği adayın yanında hizalanmak ilkesizliğin daniskası değil de nedir? Masayı devirene tekrar sandalye sunmak çürümüş siyasetin ilkesizliği değildir.” sözlerini kullandı.

Türk siyasetinin böyle bir ilkesizlik görmediğini belirten Bahçeli şunları söyledi, “Belediye başkanlarının cumhurbaşkanı yardımcısı olması baskılarına boyun eğmek siyasetin ilke ve ahlakına suikasta tamam demek değil midir? İP başkanı söylediği ağır sözlerin altından nasıl kalkacak? Türk siyaseti bu tip bir ilkesizliği ne görmüş ne muhatap olmuştur. Yine söylüyorum, bir kere satan yine satar, yine satar, yine satar.”
 

Bakmadan Geçme