Bahçeli'den 100 il 1000 ilçe göndermesi

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Partisinin grup toplantısında gündemi değerlendirdi. Bahçeli, 'Yeni yüzyılda 100 il 1000 ilçeden müteşekkil idare yapısıyla, gücüne güç katmış bir Türkiye'yi inşa ve ihya etmemiz mümkündür' dedi.

Bahçeli'den 100 il 1000 ilçe göndermesi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye’nin ayak bağlarından kurtulduğunu söyleyen Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Milletimiz iki seçimde de Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni teyit etmiştir. Parlamenter sistemin arıza çıkaran, su kaynatan, huzur ve istikrara pranga vuran mahzurları giderilmiş, Türkiye’miz ayak bağlarından tümüyle kurtulmuştur.” şeklinde konuştu. 

“MHP BİR SİYASET MÜHENDİSLİĞİDİR”
MHP’siz bir siyaseti Türk milletinin elinin tersiyle ittiğini belirten Devlet Bahçeli, “Bir zamanlar aramızda bulunanların davamız üzerinden siyaset yapmaları aciziyettir. Zalim projelerin arasından sıyrılarak bugün MHP TBMM'de temsil edilmeye devam etmektedir. MHP'siz bir siyaset mühendisliğini Türk milleti elini tersiyle itmiştir” ifadelerini kullandı. 

“100 İL 1000 İLÇE”
Devlet Bahçeli Türkiye’nin güçlendiğini ve gücüne güç kattığını vurgulayarak şu sözleri söyledi: “Yeni yüzyılda 100 il 1000 ilçeden müteşekkil idare yapısıyla, gücüne güç katmış bir Türkiye’yi inşa ve ihya etmemiz mümkündür.”
 

Bakmadan Geçme