Bahçeli'den muhalif belediyelere zehir zemberek sözler!

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçimler hakkında açıklamada bulundu. Bahçeli, 'HDP'nin terör örgütü PKK'ya yardım ve yataklık maksadıyla zehirleyip seferber ettiği belediyeler mutlaka el değiştirmeli ve cumhurun yönetimine geçmelidir' dedi.

Bahçeli'den muhalif belediyelere zehir zemberek sözler!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından gözler yerel seçimlere dikildi. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçimlere hakkında CHP’li ve HDP’li belediyeleri hakkında konuştu. 

Muhalefet altındaki belediyelerin inim inim inlediğini belirten Devlet Bahçeli, “CHP ve HDP başta olmak üzere muhalefet partilerinin yönetimi altında inim inim inleyen belediyelerin milli iradenin müdahalesiyle kurtarılması önümüzdeki en sıcak gündem konusu haline gelmiştir” şeklinde konuştu. 

“CUMHURUN YÖNETİMİNE GEÇMELİDİR”

Bahçeli şu şekilde konuştu: “Bilhassa İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Aydın, Muğla, Hatay, Eskişehir, Tekirdağ ve Mersin Büyükşehir Belediyeleri ile birlikte HDP’nin terör örgütü PKK’ya yardım ve yataklık maksadıyla zehirleyip seferber ettiği belediyeler mutlaka el değiştirmeli ve cumhurun yönetimine geçmelidir"
 

Bakmadan Geçme