Bahçeli ile Erdoğan yarın görüşme gerçekleştirecek! Emekliye yeni bir zam mı geliyor!

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün saat 14.00'da sarayda bir görüşme gerçekleştirecek. İkilinin görüşmesinde öne çıkan başlığın emekli maaşı olması bekleniyor.

Bahçeli ile Erdoğan yarın görüşme gerçekleştirecek! Emekliye yeni bir zam mı geliyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli ile bir araya gelecek. Erdoğan ile MHP Lideri Bahçeli yarın saat 14.00’da sarayda bir görüşme gerçekleştirecekler. 

“EMEKLİYE ZAM MI GELİYOR?”
MHP Lideri Bahçeli geçtiğimiz günlerde partisinin grup toplantısında emekliler ile ilgili çağrıda bulunmuştu. Bahçeli, sayıları 15.9 milyona ulaşan emeklilere yapılan yüzde 25’lik zammı yeterli bulmadığını ifade etmişti.

Bahçeli, grup toplantısında şu sözlere yer vermişti: “Sayıları 15,9 milyona ulaşmış emeklilerimize yapılan yüzde 25’lik maaş artışı makul ve yeterli bulunmamıştır” 
Bahçeli Konuşmasında şu teklifte bulunmuştu: “Açık ve samimi teklifimiz şudur: 8 bin 77 TL’lik seyyanen artışın, kök ücrete ve aynısı ile emekli maaşlarına yansıtılması beklentimiz ve talebimizdir” 
 

Bakmadan Geçme