Bahçeli: Sen bir kimliksizsin

Bahçeli Cuma namazı çıkış silahla vurularak öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesi hakkında ilk kez konuştu.

Bahçeli: Sen bir kimliksizsin
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM’de partisinin haftalık grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.


Bahçeli Cuma namazı çıkış silahla vurularak öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesi hakkında ilk kez konuştu.


Bu kanlı olay gerçekleşir gerçekleşmez sabırla beklemeye koyulduğunu ifade eden Devlet Bahçeli, “Hunhar bir suikast vuku buldu. Bu kanlı olay gerçekleşir gerçekleşmez sabırla beklemeye koyulduk. Bilmediğimiz göle girmeyeceğimiz herkesin malumu. Saldırıdan hemen sonra MHP'ye organize ve örgütlü saldırı ivme alarak hız kazandı.” şeklinde konuştu.


“Vahim Bir Günaha Ortak Oldular”


HDP, CHP, komünist ve bölücüler gibi şiddet odakları MHP’yi cinayetle aynı karede göstermeye çalıştıklarını dile getiren Bahçeli, “Komünistten bölücüsüne, HDP'den CHP'sine tüm şiddet odakları bizi cinayetle aynı karede göstermek gibi vahim günaha ortak oldular. Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz, unutamaz, unutamayacaktır. MHP'nin kurumsal kişiliğini cinayetle irtibatlandıranlar iddialarını ispat edemezlerse şerefsizlerdir. Kendimde sır olarak sakladığım görevden alma nedenlerimi yeri geldiğinde paylaşırım.” dedi.


“Sen ihanete el sallamış bir kimliksizsin”


Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlunun, ‘Bahçeli, ne zamana kadar susacaksın? Teslim edeceksin yanındaki çocukları’ sözlerine ilişkin Şu ifadelere yer verdi: “Bu siyaset defosu, gençlerimizin mafyacılık oynadığını, onları teslim etmem gerektiğini ileri sürdü. Neyi kastettiği ayan beyan ortaya çıktı. Senin sağında solunda yanında yörende konuşlanan teröristlerle, ülkücü Türk gençliğini sakın ola karıştırma aymazlığına düşme. Sen ihanete el sallamış bir kimliksizsin. Kılıçdaroğlu şayet yüreğin varsa, gözün kesiyorsa buraya gel. Tek bir evladımı al da senin ciğerinin kaç okka ettiğini göreyim.”
 

Bakmadan Geçme