Bahçeli: Türk Milleti iradesini gösterecek

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Seçim tarihi ve Cumhur İttifakına ilişkin gündemi değerlendirdi.

Bahçeli: Türk Milleti iradesini gösterecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Genel Başkan Devlet Bahçeli, Milliyetci Hareket Partisi ve Cumhur İttiifakının 2023 seçimlerine ve demokrasi zaferine hazır olduklarını belirterek, Cumhuriyetin 100’üncü  yılı gelişmiş Türkiye’yi müjdeleyeceğini söyledi.


Zillet çatısı altında birleşmiş partilerin Cumhur İttifakı karşında tutunamayacağını ifade eden Devlet Bahçeli, “Küresel emperyalizmin siyaset devriyeleri, terör  örgütlerinin gönüllü destekçileri, Türkiye düşmanlığının yeminli temsilcileri, milli ve manevi değerlerimizi hedef alan zulüm bekçileri, zillet çatısında birleşmiş manda özlemcileri Cumhur ittifakı karşısında tutunamayacaktır.” Dedi.


Milletin yeni yüzyılı ve istikrarı tercih edeceğinin idda eden Bahçeli, “ 14 Mayıs günü 85 milyon Türk vatandaşının varlığına sahip çıkma günüdür. Aynı zamanda altılı ganyanı hezimete buluşturma günüdür. Tarih tekerrür edecek, onca kurulan tuzağa, onca yapılan ihanete karşı milletimiz istikrarı, yeni sistemi ve yeni yüzyılı tercih edecektir.” şeklinde konuştu.


“ Adım Adım 2023 ve 14 Mayıs’a Doğru”


Kararlılık ve seferberlik ruhuyla yola devam edeceklerini  söyleyen Bahçeli, “Parti olarak mümkün mertebe yetişebildiğimiz kadar, hava şartlarıyla hayatın olağan akışı elverdiği sürece ‘Adım adım 2023, 14 Mayıs’a Doğru’ temasıyla açık hava toplantılarımızı kararlılık ve seferberlik ruhuyla, üstelik yurdumuzun her köşesinde icra ve ifade edeceğiz” diye belirtti.

“Cumhuriyetin 100’cü yılında 100 seçmen”


Bahçeli, “Bu vatan benim, bu bayrak benim, bu millet benim diyen alnı ak, kalbi pak, vicdanı temiz her vatandaşımızdan, ülkemin her yöresinde varlık mücadelesi veren insanlarımızdan Cumhuriyetin 100’üncü yıl dönümüne omuz vermek adına 100 oyu sandığa taşımaları rica ediyorum” sözlerini noktaladı. 


 

Bakmadan Geçme