Bahçeli: Yeni bir felaket bizi can evimizden vurdu

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Partisinin grup toplantısında sel ve deprem felaketi hakkında gündemi değerlendirdi.

Bahçeli: Yeni bir felaket bizi can evimizden vurdu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KONYA HABER: Yeni bir felaket deprem bölgesini canevinden vurduğunu söyleyen Devlet Bahçeli, "Ülkemiz Kahramanmaraş merkezli ikiz depremin hasarını güç birliği halinde kaldırırken, Adıyaman ve Şanlıurfa’da yaşanan aşırı yağışlar taşkın sellere neden olmuş, nihayetinde yeni bir felaket deprem bölgesini canevinden vurmuştur. Söz konusu felaketin tahribatı büyüktür.” İfadelerini kullandı.

Bir başka felaketin ortaya çıkmasıyla milletimizi derinden üzdüğünü dile getiren Devlet Bahçeli, “Meydana gelen sellerden 5 vatandaşımızın hayatını kaybettiği, 9 vatandaşımızın kaybolduğu, çok sayıda vatandaşımızın yaralandığı anlaşılmaktadır. Bir felaketin izini silme mücadelesi azimle sürüyorken, bir başka felaketin ortaya çıkması milletimizi derinden üzmüştür.” Şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’yle yaşanan sorunlarla başa çıkılabileceğini dile getiren Devlet Bahçeli, “Türkiye tek nefes halinde yaralarını saracak güç ve kudrettedir. “Yeni Türkiye, Yeni Yüzyıl, Yeni Hayat” sacayağında; deprem ve diğer mahut sorunlarla başa çıkabilecek akıl, irade, inanç ve mücadele şevki çok şükür Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’yle tesis edilmiştir.” Dedi.

KONYA - HABER HAKİMİYET 

EDA NUR AKSOY 
 

Bakmadan Geçme