Bakan Kurum: 'Ülkemiz için mücadele veriyoruz'

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Pendik'te esnafları ve Pendik Iğdırlılar Derneği'ni ziyaret etti. Kurum, ülke için mücadele verdiklerini belirterek, '81 il aynı haklara erişsin diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan var' dedi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1. Bölge’den milletvekili seçilen Murat Kurum, Pendik’te esnafları ziyaret etti. Kurum, buradaki ziyaretinin ardından Pendik Iğdırlılar Derneği'nde vatandaşlar ile buluştu. Bakan Kurum, dernekte vatandaşların talebi üzerine Iğdır'ın İncesu ve Tuzluca köylerinde bulunan su sorununun çözülmesi için talimat verdi. Bakan Kurum, burada yaptığı konuşmada, “Dünyadan direktif alan değil kendi sözünü söyleyen, kendi sözünün arkasında duran, milletiyle yol yürüyen, sırtını milletine, vatandaşına yaslayan bir anlayış istiyoruz” şeklinde konuştu.

“Hayallerle gerçeklerin, laflarla icraatların yarıştığı bir seçim olacak”

Bakan Kurum, “28 Mayıs’ta hayallerle gerçeklerin, laflarla icraatların yarıştığı bir seçim olacak. Bir tarafta ülkesi için büyüsün gelişsin, 21 yılda, 100 yılda yapılacak işler yapılsın, benim milletim için 81 il aynı haklara erişsin diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan var. Diğer tarafta Iğdır'a dair bir projeleri var mı? Yaptıkları tek bir proje, eser var mı? Sadece Iğdır’a değil, 81 il için hiçbir projeleri, hedefleri yok. Ama çıkıp meydanlarda boş vaatler vermeyi çok iyi biliyorlar” dedi.

“Ülkemiz, vatanımız için bir mücadele veriyoruz”

Kurum, “Biz, ülkemiz için, vatanımız için bir mücadele veriyoruz. Sizlerle birlikte bu mücadeleyi veriyoruz. Bu süreçte arkadaşlarımız bize darılmış olabilir, kendimizi ifade edememiş olabiliriz ama sizlerden ricam fotoğrafın bütününe bakın. Fotoğrafın bütününde 21 yıldır bu ülke için mücadele edenler var. İstiyoruz ki ülkemiz güçlü olsun, tarımıyla, savunma sanayisiyle, ihracatıyla rekorlar kırsın. Gençlerimiz geleceğe güvenle baksın istiyoruz” şeklinde konuştu.

“Milletiyle yol yürüyen, sırtını millete, vatandaşına dayayan bir anlayış istiyoruz”

Kurum, “Dünyadan direktif alan değil, kendi sözünü söyleyen, kendi sözünün arkasında duran, milletiyle yol yürüyen, sırtını milletine, vatandaşına yaslayan bir anlayış istiyoruz. Bu anlayışla çalışıyoruz. Biz değil, eserlerimiz ve hizmetlerimiz konuşuyor. Bu yüzden de milletimiz lafa söze değil icraata bakıyor. 28 Mayıs’ta sizlerden desteklerinizi bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme