• Haberler
  • Ekonomi
  • Bakanlıktan sözleşmeli personel alımı açıklaması

Bakanlıktan sözleşmeli personel alımı açıklaması

Kültür ve Turizm Bakanlığı, 165 sözleşmeli personel alımı için yedek adaylarla ilgili bir açıklama yaptı. Atamaya esas belgelerini teslim etmeyen, feragat eden veya kriterlere uymayan adayların yerine yerleştirilecek yedek adayların listesi yayımlandı.

Bakanlıktan sözleşmeli personel alımı açıklaması
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yapılan duyuruda, 165 sözleşmeli personel alımı için yedek adaylarla ilgili bilgilendirme yapıldı. Başvuru süreci 17 Mart 2023-31 Mart 2023 tarihleri arasında elektronik ortamda gerçekleşmiş olan alıma, atamaya esas belgelerini teslim etmeyen, feragat eden ve kriterlere uymayan adayların yerine yerleştirilen yedek adayların listesi açıklandı.

ÖNEMLİ UYARI

Yerleştirilen yedek adayların, belirtilen belgeleri en geç 17 Temmuz 2023 tarihinde mesai bitimine kadar Kültür ve Turizm Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü'ne elden, posta ya da kargo yoluyla ulaştırmaları gerekmektedir. Posta yoluyla yapılan başvurularda ise belirtilen belgelerin son başvuru tarihine kadar Bakanlık genel evrak birimine ulaşması gerekmektedir. Gecikme nedeniyle son başvuru tarihinden sonra ulaşan başvurular işleme alınmayacaktır.

Ayrıca, son bir yıl içerisinde aynı unvanda 4/B sözleşmeli statüde çalışanlar, sözleşmesi feshedilen ya da tek taraflı olarak fesheden adayların atamalarının kesinlikle yapılmayacağı belirtilmiştir.

Atamaya esas belgelerini teslim etmeyecek adayların ise feragat dilekçesiyle birlikte nüfus cüzdanlarının ön ve arka fotokopisini ekleyerek [email protected] adresine e-posta göndermeleri gerekmektedir.


 

Bakmadan Geçme