Balat'ta Yıldızlı Düşler sergisi sanatseverlerle buluştu

Genç ve yetenekli illüstrasyon sanatçısı Halime Nur Sevim'in ilk sergisi, 'Yıldızlı Düşler', sanatseverlerle buluştu.

Genç ve yetenekli illüstrasyon sanatçısı Halime Nur Sevim'in ilk sergisi, "Yıldızlı Düşler", büyük bir ilgiyle karşılandı. Sergi, Balat İcabet Sanat Kafe'de sanatseverlerle buluştu.

Sevim'in eserleri, zengin bir hayal dünyasının izlerini taşıyor. Sergide, çocukluk anılarından esinlenen canlı renkler ve büyülü kompozisyonlarla dolu illüstrasyonlar yer alıyor. 

Balat'ta Yıldızlı Düşler sergisi sanatseverlerle buluştu

Serginin açılışında konuşan Halime Nur Sevim, "Yıldızlı Düşler" isimli sergisinin, kendi hayal dünyasının bir yansıması olduğunu belirtti. Sevim, "Çocukluğumdan bugüne uzanan bir serüveni, renklerle, çizgilerle ve hayallerle buluşturarak izleyicilerle paylaşmak benim için büyük bir mutluluk" dedi.

Balat İcabet Sanat Kafe'nin duvarlarını süsleyen "Yıldızlı Düşler", sanatseverlerden büyük beğeni topladı. Serginin, içten ve masalsı atmosferi, ziyaretçilere unutulmaz bir deneyim yaşatırken, Sevim'in özgün tarzı ve yeteneği ise takdirle karşılandı.

Sergi, Balat İcabet Sanat Kafe'de bir süre daha ziyaret edilebilecek. Sanatseverler, Halime Nur Sevim'in büyülü dünyasına yolculuk etmek için sergiyi kaçırmamalı.

AA

Bakmadan Geçme