Banka soygunu fıkraya döndü!

Gündüz vakti bir bankanın camını kıran iki kişi yakalanıp tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalırken, ifadelerinde sigara parası dedikleri iddia edildi.

Alınan bilgilere göre olay, dün saat sabah saatlerinde Adana’nın Seyhan ilçesi Reşatbey Mahallesi’ndeki bir banka şubesinde gerçekleşti. Uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen Fırat Y. (23) ile Cenk M. (29), kaldırım taşıyla şubenin cam kapısına vurmaya başladı.

Camın bir kısmının kırılması sonucu, çevredeki vatandaşlar şüpheli şahısa tepki gösterdi. O anlar da cep telefonu kamerasına yansıdı. Şüpheliler, bir süre sonra ellerindeki taşı bırakıp, bölgeden ayrılırken, şubede maddi hasar meydana geldiği belirtildi.. 

Verilen ihbar üzerine harekete geçen Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüphelileri olay yerine yakın bir sokakta yakaladı. Polis merkezine götürülen şüphelilerden Cenk M.’nin ‘hırsızlık’ ve ‘mala zarar verme’ suçlarından 7 kaydının olduğu belirlendi.

Cenk M.’nin, ifadesinde, “Sigara alacak paramız kalmadı. Ben de sinirlendim. Sigara parası almak için içeri girmek istedik” dediği öğrenildi. İşlemlerinin ardından Fırat Y. ile Cenk M., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
 

Bakmadan Geçme