Barbie, Türkiye'ye geldi

Dünya gündeminde yer alan Barbie çılgınlığı Türkiye'yi de de yoğun ilgi aldı. Barbie filminin dünya genelindeki şöhret ve etkisi tüm medyayı sarsarken, 'Onların Barbie'si olur da bizim olmaz mı?' diyen KızlarSoruyor, gerçekleştirdiği anketle Türkiye'nin Barbie'sini seçti.

Barbie, Türkiye'ye geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Barbie filmi tüm dünyada ilgi odağı olurken, ülkemizde de başta sosyal medyada yer almaya devam ediyor. 

TÜRKİYE, BARBİE'SİNİ SEÇMEK İÇİN OY KULLANDI

Türkiye'nin önde gelen topluluk platformu olan KızlarSoruyor, Barbie çılgınlığının Türkiye’deki izlenimini araştırmak için özel bir anket hazırladı. Yerli Barbie adayları olarak Bade İşcil, Hande Erçel, Burcu Biricik ve Eda Ece belirlendi. Türkiye'nin Barbie'sini seçmek için 6500 kişi oy kullandı.


Snobmagazin'in haberine göre, sadece oyunculuk kariyeri ve geniş hayran kitlesi ile değil, stil ikonu olması yanında tarzı ve sempatik kişiliğiyle de dikkati üzerinde toplayan Eda Ece, ankette yüzde 36 oy alarak Türkiye'nin Barbie'si unvanını kazandı. Yüzde 24 oy oranıyla ikincilik ödülünü Hande Erçel alırken, üçüncülüğü ise yüzde 21 oy oranıyla Bade İşcil oldu. Yüzde 19 oranıyla Burcu Biricik'de ankette dördüncü sırada yer aldı.
 

Bakmadan Geçme