Başakşehir Beşiktaş'ı konuk edecek!

Trendyol Süper Lig'de, RAMS Başakşehir yarın Beşiktaş ile 20'nci kez mücadele edecek.

Trendyol Süper Lig’in 31'inci haftasında Başakşehir, yarın saat 20.30’da Fatih Terim Stadyumu’nda Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek.

Başakşehir 12 galibiyet, 6 beraberlik ve 12 mağlubiyetle haftaya 42 puanla 7'nci sırada başlarken, Beşiktaş ise 14 galibiyet, 4 beraberlik ve 12 mağlubiyet sonucunda topladığı 46 puanla 4'üncü sırada yer alıyor.

Beşiktaş'ın üstünlüğü 

Başakşehir, Beşiktaş ile Süper Lig tarihinde bugüne kadar 19 kez mücadele etti. Söz konusu müsabakalarda turuncu-lacivertliler 6, Beşiktaş 7 kez sahadan galibiyetle ayrılırken, 6 da beraberlik bulunuyor.

Başakşehir’in 23 golüne, Beşiktaş 25 golle karşılık verdi. Sezonun ilk yarısında Tüpraş Stadyumu’nda oynanan mücadelede 1-0’lık skorla Beşiktaş, turuncu- lacivertlileri mağlup etti.

Başakşehir’in karnesi

Başakşehir, bu sezon evinde oynadığı 15 maçta 8 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 5 de beraberlik aldı. Topladığı 26 puanla iç sahadaki puan cetvelinde 7'nci sırada yer alan Boz Baykuşlar, bu karşılaşmalarda 23 kez fileleri havalandırırken, ağlarında 16 gol gördüler.

5 futbolcu kart sınırında

RAMS Başakşehir’de Deniz Türüç, kart cezası nedeniyle Beşiktaş karşısında sahada yer alamayacak. Turuncu-lacivertli ekipte Mehdi Abeid, Leo Dubois, Olivier Kemen, Krzysztof Piatek ve Emirhan İlkhan sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu futbolcular, Beşiktaş karşısında sarı kart görmeleri durumunda 32'nci haftada deplasmanda Pendikspor ile oynanacak maçta cezalı duruma düşecek.

Başakşehir Beşiktaş'ı konuk edecek!

Zorbay Küçük düdük çalacak

Başakşehir - Beşiktaş müsabakasını hakem Zorbay Küçük yönetecek. Küçük’ün yardımcılıklarını Murat Tuğberk Curbay ve Erdem Bayık yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Muhammet Ali Metoğlu olacak.

Bakmadan Geçme