Başkan adayı Mustafa Özerdem, Konya basınıyla bir araya geldi: Yeniden Refahla, yeni Meram!

Yeniden Refah Partisi (YRP) Meram Belediye Başkan Adayı Mustafa Özerdem, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlamaları kapsamında Konya basınıyla kahvaltıda bir araya geldi.

YRP Meram Belediye Başkanı Adayı Mustafa Özerdem, Konya basınıyla kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltı programında konuşan Mustafa Özerdem, göreve geldiklerinde halkın sorunlarına daha iyi çözüm üretmek için Belediye bünyesinde 4 meclis oluşturacaklarına değindi. İşte haberden detaylar… 

“BELEDİYEMİZİN BÜNYESİNDE 4 MECLİS OLUŞTURACAĞIZ”


Göreve geldiklerinde Meram için 2 organize sanayi bölgesi kurama planı içerisinde olduklarına değinen Başkan Özerdem, “Belediye ile vatandaş arasında bir kopukluk var. Yerel yönetim insan içi yönetim demek. Vatandaşlar belediyeye ulaşamadığından hizmete ulaşamıyor birlikte başaracak birlikte yöneteceğiz. Belediyemizde bir halk günü olacak hizmetleri randevu almadan gelecek, başkana ve ekibine taleplerini söyleyecek. Belediyemizin bünyesinde 4 meclis oluşturacağız” dedi.

Başkan adayı Mustafa Özerdem, Konya basınıyla bir araya geldi: Yeniden Refahla, yeni Meram!

“MERAM GÜÇ KAYBETMEKTE”


Sözlerine Meram’daki iş alanlarının azlığına değinerek devam ettiren Özerdem, “Belediyelerde bütçe yetersiz değil eksilerde. Belediyeler faiz sarmalı içerisine girmiş durumdalar. Vatandaşlara hizmet edileceği zaman kaynak bulunamazken jönü israfa gelince israf musluğu açılıyor. Meram’da vatandaşın muzdarip olduğu bir konu var, Meram güç kaybetmekte. Bahsettiğimiz taşradaki bir ilçe değil. İş ve istihdam sahalarının Meram’a yapılması gerekiyor” diye konuştu.


“BELEDİYEMİZ YERİNDE PLANLAMALAR YAPACAK”


Konya’nın ufkunu genişletmek için uğraşacaklarını ifade eden Mustafa Özerdem, “Öncelikli biz Meram’a iki organize sanayi bölgesi planlıyoruz. Biz planlarımızı seçime kadar değil seçimden sonra da yapmak için çalışacağız. Böylelikle Konya’nın ufkunu genişletmek için uğraşacağız. Meram’da kentsel dönüşüm sürdürülemiyor. Belediyemiz yerinde planlamalar yapacak. Bizim personelimiz sahaya inecek ve vatandaşıyla birlikte kontrol ettikten sonra çalışma yapacak. Biz aynı zamanda vatandaşımızın ev sahibi olmasını da istiyoruz” şeklinde konuşarak sözlerini tamamladı. 
 

Özel Haber

Bakmadan Geçme