Başkan Altay duyurdu! Konya'da o cadde trafiğe cadde açıldı

Konya'da, Beyhekim Caddesi ile Beyşehir Çevre Yolu'nu birbirine bağlayan 14,5 kilometrelik Abdulhamid Han caddesinin çalışmaları sona erdi. Caddenin trafiği büyük oranda rahatlatacağı ön görülüyor.

Başkan Altay duyurdu! Konya'da o cadde trafiğe cadde açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çalışmaları üç etap şeklinde yürütülen 14,5 kilometrelik Abdülhamid Han Caddesi’ni tamamlayarak vatandaşların hizmetine açıldı. 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, şehir merkezinde trafiği rahatlatmak amacıyla yeni caddeler açmaya ve önemli düzenlemeleri hayata geçirmeye devam ettiklerini söyledi.

“MERAM TIP, BEYHEKİM HASTANESİ VE SELÇUK TIP KESİNTİSİZ BAĞLANDI”
Bu çerçevede şehre kazandırdıkları 14,5 kilometre uzunluğa sahip Abdülhamid Han Caddesi’nin Beyşehir Çevre Yolu ile Beyhekim Caddesi’ni birbirine bağladığını kaydeden Başkan Altay, “Daha önce hizmete açtığımız ilk iki etaptan sonra üçüncü etabı da tamamlayarak hemşehrilerimizin hizmetine açtık. Böylece Meram Tıp Fakültesi Hastanesi ile Beyhekim Hastanesi’ni, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni ve stadyumu kesintisiz bir şekilde bağlamış olduk. Çalışmalar çerçevesinde Keçili Kanalı üzerinde bağlantı köprüsü de yaptık. Konya’mız Selçuklu ile Meram’ı birleştiren çok önemli bir cadde kazanmış oldu.

“ŞEHRİMİZE HAYIRLI OLSUN”
Abdülhamid Han Caddesi ile İstanbul Yolundaki trafik yoğunluğuna nefes aldıracak önemli bir aks ortaya çıktı. Bisiklet yolu, kaldırımları, refüjü ve kaliteli asfaltıyla Konya’mızın en uzun caddelerinden birini şehrimize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

"269 MİLYON 500 BİN LİRAYA MAL OLDU”
Başkan Altay, Konya’ya değer katacak Abdülhamid Han Caddesi’nin kamulaştırma ve altyapı çalışmaları dahil tüm etaplarıyla birlikte 269 milyon 500 bin liraya mal olduğunu da sözlerine ekledi.

Bakmadan Geçme