• Haberler
  • Konya
  • Başkan Altay, Akşehir'de Esnafla ve Gençlerle Buluştu

Başkan Altay, Akşehir'de Esnafla ve Gençlerle Buluştu

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Akşehir ilçe ziyaretleri kapsamında esnaflarla buluştu ve AK Parti Akşehir Gençlik Kolları tarafından düzenlenen 'Gençlik Aşkıyla Akşehir' söyleşisinde Akşehirli gençlerle bir araya geldi.

Başkan Altay, Akşehir'de Esnafla ve Gençlerle Buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Akşehir ilçe ziyaretleri kapsamında esnaflarla buluştu ve AK Parti Akşehir Gençlik Kolları tarafından düzenlenen “Gençlik Aşkıyla Akşehir” söyleşisinde Akşehirli gençlerle bir araya geldi.

Başkan Altay, Akşehir’in zengin kültürel mirası ve tarihi önemi üzerine konuşarak, "Akşehir’e hizmet etmekten büyük bir mutluluk duyuyorum" ifadelerini kullandı.

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, AK Parti Cumhur İttifakı Akşehir Belediye Başkan adayı Yusuf Kahraman ve AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Muammer Sağlam ile birlikte esnafları ziyaret eden Başkan Altay, kolaylıklar dileyerek dayanışma mesajları verdi.

Programın gerçekleştiği Akşehir Kültür Merkezi'nde gençlerin yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Altay, söyleşinin açılış konuşmasını AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Muammer Sağlam'a bıraktı. Sağlam, Türk gençlerinin manevi sorumluluğu olarak binlerce yıllık mirası sürdürme ve ileriye taşıma gerekliliğini vurguladı.

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, gençliğin ülkenin en büyük gücü olduğunu belirterek, "Bizlere düşen en önemli görev gençlerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamaktır" dedi.

Başkan Altay, söyleşide Akşehir’in kültürel zenginliğine vurgu yaparak, Nasreddin Hoca'dan başlayarak, Akşehir'in tarihini ve kültürünü anlattı. Başkan Altay, "Akşehir'e ayrı bir gönül bağımız var. Akşehir’in sokaklarında dolaşıp o havasını aldığımız olmuştur. Akşehir'e hizmet etmekten büyük mutluluk duyuyorum" diye konuştu.

Gençlere yönelik projelerinden bahseden Başkan Altay, 'Ecdadın İzinde' İstanbul programları ve Kapsül Teknoloji Platformu'nu önemsediğini belirterek gençleri teknoloji alanında desteklediklerini ifade etti. Akşehir'deki gençleri Kapsül Teknoloji Platformu'na davet eden Başkan Altay, projelerini geliştirebilecekleri bir ortam sunmak amacında olduklarını söyledi.

Söyleşinin son bölümünde AK Parti Cumhur İttifakı Akşehir Belediye Başkan adayı Yusuf Kahraman da katılımcılara seslenerek, gençlerden gelen soruları Başkan Altay ile birlikte cevapladı.

Program, Başkan Altay'ın Akşehir ziyaretine ve gençlerle buluşmasına tanıklık ettiği samimi bir atmosferde geçti.

    

Bakmadan Geçme