Başkan Altay, Aykent Ayakkabıcılar Sanayi'nde Esnaflar ve Öğrencilerle Buluştu

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Aykent Ayakkabıcılar Sanayi Sitesi'nde esnafları ziyaret ederek Cuma namazı sonrası cemaatle selamlaştı. Ayrıca Aykent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Ayakkabı Tasarımı Bölümü öğrencileriyle bir araya geldi.

Başkan Altay, Aykent Ayakkabıcılar Sanayi'nde Esnaflar ve Öğrencilerle Buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Aykent Ayakkabıcılar Sanayi Sitesi'nde esnafları ziyaret ederek Cuma namazı sonrası cemaatle selamlaştı. Ayrıca Aykent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Ayakkabı Tasarımı Bölümü öğrencileriyle bir araya geldi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, sosyal temaslarını sürdürmeye devam ediyor. Bu kapsamda Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ile birlikte Aykent Ayakkabıcılar Sanayi Sitesi'ni ziyaret etti. Esnaflarla kolaylıklar dileyen Başkan Altay, Cuma namazı sonrası Aykent Ayakkabıcılar Camii’nde cemaatle buluşarak vatandaşlarla selamlaştı.

Cuma Buluşmaları'nın önemine vurgu yapan Başkan Altay, bu etkinliklerin toplumda kardeşliğin ve dayanışmanın daha da güçlenmesine vesile olduğunu belirtti. Ayrıca, Cuma Buluşmaları aracılığıyla tüm hemşehrilerine mübarek cuma ve önümüzdeki Ramazan-ı Şerif'i tebrik etti.

Başkan Altay, ziyaretlerine Aykent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde devam ederek Ayakkabı Tasarımı Bölümü öğrencileriyle bir araya geldi. Öğrencilere hitap eden Başkan Altay, meslek eğitiminin önemine vurgu yaparak, “Üniversiteden meslek yüksekokuluna ve liseye kadar bir ekosistem zinciri oluştu. İnşallah sizler de memleketimize büyük katkılar sunacak üreticiler olursunuz” dedi.

Başkan Altay ayrıca Ayakkabıcılar Odası yönetimini kutlayarak, sanayi odası, ticaret odası, esnaf odası ve site yönetimiyle bir araya gelerek işbirliği içinde çalışmanın önemini vurguladı. Mesleki eğitimde fiziki mekanların iyileştirilmesi konusundaki çabalarını dile getiren Başkan Altay, gençlere daha fazla imkan sunma gayretlerinin devam edeceğini belirtti.

Bakmadan Geçme