• Haberler
  • Konya
  • Başkan Altay, Çeltik'e Kazandırılacak Kapalı Pazar Yeri İçin Temel Attı

Başkan Altay, Çeltik'e Kazandırılacak Kapalı Pazar Yeri İçin Temel Attı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Çeltik ilçesine kazandırılacak bölgenin en büyük kapalı pazar yerinin temelini attı. Gece gündüz demeden Konya'ya hizmet ettiklerini vurgulayan Başkan Altay, Çeltiklilere 5 bin 830 metrekarelik alanda modern bir pazar yerinin müjdesini verdi.

Başkan Altay, Çeltik'e Kazandırılacak Kapalı Pazar Yeri İçin Temel Attı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Çeltik'e kazandırılacak bölgenin en büyük kapalı pazar yerinin temeli düzenlenen programla atıldı. Temel atma törenine Çeltik Belediye Başkanı Ali Meşe de katılarak Başkan Altay'a teşekkür etti.

Başkan Altay, Çeltik ziyaretinde yaptığı konuşmada, Çeltik'in merkeze en uzak ama gönüllere en yakın ilçe olduğunu belirterek, ilçenin son yıllarda yaşadığı değişime dikkat çekti. Başkan Altay, "Üçlü olalım, güçlü olalım" ilkesiyle Çeltik'e yapılan yatırımları ve destekleri anlattı.

Temeli atılan kapalı pazar yerinin 50 milyon liraya yaklaşan bir maliyetle hayata geçirileceğini ifade eden Başkan Altay, "Biz eser siyaseti yapıyoruz, hizmet belediyeciliği yapıyoruz. Verdiğimiz her sözün sorumluluğunu biliyor ve yerine getirmek için tüm şartları zorluyoruz" dedi.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Çeltik'e son 5 yılda yapılan yatırımları açıklayan Başkan Altay, Çeltik'in bu dönemde 422 milyon lira kaynak aldığını söyledi. İlçeye yapılan içme suyu hattı, yol yapım çalışmaları, asfalt uygulamaları ve sosyal destek projeleri hakkında bilgi verdi.

Başkan Altay, Çeltiklilere seslenirken, "Çeltik'in arkasında Konya Büyükşehir Belediyesi'nin gücü var. Bu dönemde de sizlerin desteğiyle Konya'ya, ülkemize önemli hizmetlerde bulunacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Programda, Çeltik'e kazandırılacak bölgenin en büyük kapalı pazar yerinin temeli dualarla atıldı. Başkan Altay, pazar yerinin hayırlı olmasını dileyerek, yüklenici firmaya ve çalışanlara başarılar diledi.


 

Bakmadan Geçme