Başkan Altay Doğaseverleri 'Konya'da Yürüyoruz' Etkinliklerine Davet Etti

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Spor Konya Projesi çerçevesinde düzenlenen 'Konya'da Yürüyoruz' temalı doğa yürüyüşü etkinliği, bahar döneminin başladığını duyurarak, katılımcıları şehrin stresinden uzak, keyifli bir doğa yolculuğuna çıkmaya davet etti.

Başkan Altay Doğaseverleri 'Konya'da Yürüyoruz' Etkinliklerine Davet Etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Spor Konya Projesi çerçevesinde düzenlediği sağlıklı yaşamı teşvik etmek amacıyla başlattığı “Konya'da Yürüyoruz” temalı doğa yürüyüşü etkinliği, bahar döneminde Bozkır Çağlayan güzergahında başladı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, bu etkinliğin Konya'nın doğal güzelliklerini keşfetmek isteyenler için eşsiz bir fırsat sunduğunu belirterek, tüm doğaseverleri yürüyüşlere katılarak Konya’nın doğal güzelliklerini görmeye davet etti.

Başkan Altay, Spor Konya Projesi kapsamında sağlıklı yaşama katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen etkinliklerin doğaseverler tarafından büyük ilgi gördüğünü vurguladı. Her yıl düzenlenen etkinliklerin Konya’nın geniş coğrafyasındaki doğal güzellikleri keşfetmek isteyenler için önemli bir fırsat olduğunu dile getiren Başkan Altay, katılımcıları şehrin stresinden uzak, keyifli bir doğa yolculuğuna çıkmaya davet etti.

“Konya'da Yürüyoruz” etkinliklerinin bahar sezonundaki programı şu şekilde:

28 Nisan - Derebucak Çamlık
5 Mayıs - Kilistra
12 Mayıs - Hadim Yalınçevre

Geçtiğimiz hafta sonu Bozkır Çağlayan güzergahında gerçekleşen yürüyüşe katılan doğaseverler, etkinliklerin devam etmesi temennisinde bulunarak Konya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

Bu etkinlikler, Konya'nın doğal güzelliklerini keşfetmek isteyen herkes için harika bir fırsat sunuyor. Katılımcılar, zengin doğal mirasın yanı sıra nefes kesen manzaralar eşliğinde unutulmaz anılar biriktiriyorlar.

Bakmadan Geçme